About

Saturday, November 20, 2010

Cepat je

Cepat btol masa berlalu...tip top top top afiya baby dah 9 bulan..dalam usia ni dia dah pandai duduk, merangkak, ada 2 batang gigi dan sedang berusaha memanjat-manjat..buat mama tak senang duduk, afiya. Jatuh? dah tak terkira..tak pe proses pembelajaran kenalah macam tu dik afiya kan. Masa melihat perkembangan abang kakak, mama tak de blog, fesbuk lagi la..x gwujud lagi time tu jadik tak de la mengupdet setiap pencapaian terkini. Jadik harap Hadif, Alya dan Aisyah tak jeles plak. Aisyah sampai sekarang masih menggelarkan diri dia adik, susah nak ubah. Maklum la 4 tahun tak beradik dan mama papa pon kadang-kadang masih panggil adik jugak walaupon dah beradik lain :p.

Friday, November 19, 2010

Peliknya

Ni dah tiba mood rajin mengupdet, saje nak up kan sket page i ni...lama nyorok kannn..tapi yang herannya peel saya mesti nak tukar templete tiap kali nak update..hohohoho sungguh mengherankan...adakah dengan templete baru mood pon baru..yeah mungkin..dan yang paling kelakar templete pilihan kali ni tah apa-apa..tak de tema langsung dan tak de kena mengena langsung dengan title blog saya..arghh biau ler..yang penting tukau..layan kan aje yek :p

Salam Aidil Adha

Salam aidil adha buat semua..tahun ni tiada sambutan. Tak balik kampung pon, ikut hati memang nak balik tapi cutinya sehari jek..en bos memang kedekut nak bagi cuti sob sob...dah la cuti berbayar dah lama langsai..jadiknya kena amik cuti yang tidak berbayar..oh tidak..cukup la bulan lepas 6 hari di zasss kan..lari sume budget, tak dapat nak bersuping hikss~

Tak pe la nama pon raya korban mestilah ada sesuatu yang perlu dikorbankan, ye balik kampung tu la yang dikorbankan:(

Apa pon juadah raya tetap ada, lodeh dan daging dikicapkan. Kekenyangan sampai malam.