About

Saturday, June 29, 2013

Bicara Buat Teman

Mode bekerja di hari sabtu, MALAS! Tengah-tengah cleaning gamba-gamba kat FB, tetibe ternampak gamba-gamba old skul ni. Nerd je muke taim nih ek, maklum le tak pandai menjahatkan diri lagi kannn. Aduhai, rindu mereka lahhh. Buleh tak cam saya? (^_^)

Teman, betapa pilunya hati menghadapi perpisahan ini, pahit manis perjuangan telah kita rasa bersama. Semoga Allah meredhai persahabatan dan perpisahan ini. Teruskan perjuangan. Although the memories are past, they were our life and love.

1991 - SDDS Alor Gajah Melaka

1996 - ITM Melaka

1999 - UUM Besties friend

Thursday, June 27, 2013

Bintang Kecil

Tu ari, khamis lepas kot, saya bawak budak comot ni pi sekolah kakak dia
Pi sign report card, kemain girang lagi dia
Bermaraton saya aritu, buleh pulak serentak tiga-tiga orang tu
Papa dia sejak keja jauh ni susah nak ngulau
So nak tak nak mama kena pi sensorang la kann
Pepagi tu pi sekolah Hadif dulu pastu Aisyah
Petang Alya pulak, ikot sesi sekolah derang lah
Mulanya ingat nak amik time-off je
Tapi dah berderet camgitu, coti je le...emergency apply, nasib Bos ok
Dak piya saya bawak taim petang tu je, pagi tu dia duk ngan mak dia
Kemain glemer lagi dak piya kat sekolah kakak dia tu
Asal tertembung ngan kawan-kawan kakak dia, sumenye tego
Eh..adik alya..eh adik alya...
Saya pon macam pelik jugak, sape yang tego, mana pulak dia kenal Afiya ni?
Afiya ikot saya ade le sekali dua je jemput kakak petang-petang
Tak tau la kalau dalam sekali dua tu ramai yang perasan
Dia pon suke je kalau orang panggil-panggil dia..usik-usik dia, bajet femes!
Macam sape ek pe'el kuat perasan tu :-)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Wednesday, June 26, 2013

I Is...

I is hot
I is sleepy
I is overwhelmed
I is exhausted
I is moody
I is feeling sick

Hamboii memacam perasaan nye tu kann..over ko makk
Sejak cuaca berjerebu, sejak transit sekolah tutup sementara
Saya kena berulang alik anta, jemput, anta, jemput anak skolah
Selalu uruskan Hadif sorang je, yang 2 lagi tu petang nanti baru amik sekali
Memang la saya jadik over over and over penat
Di tambah dengan bahang kepanasan dalam kereta tanpa ekon, memang menginsafkan.
Kepanasan yang sedikit di dunia pon dah tak mampu ditahankan..astagfirullahaladzim
Petang-petang tu pukul 5.30 je dah tak menyabau nak punch card nak balik laju-laju
Awal-awal dah tunggu ecah kat sekolah walaupun dia klua 6.40 petang
Sampai umah, masak laju-laju, makan laju-laju, lipat baju laju-laju, basuh baju laju-laju, kemas umah..err selalu tertinggal sebabnya nak tido laju-laju gak
Memang tros melayang di saat kepala mencecah bantal, haa kemain kann
Seriously saya super penat dan penat dan penat dan penat
Ok nak sambung keje

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Tuesday, June 25, 2013

Bukan Milik Kita

Tinggal Kenangan :'(
Ini adalah sambungan cite 'Hitam Mengerlik' kita tu ari, lambat nau reveal ek
Padahal gambar sume dah ada dalam draft tinggal nak letak caption ngan karangan sikit je.
Mood PMS kikiki

Dabel tripel checking!
Ok ok back to the original story
Sabtu lepas-lepas tu saya balik kampung menguruskan keta ADIK saya, diulangi Adik saya. Bukan keta saya. Saya ni sampai pencen kot pakai keta anak gajah tu haha. Syukur la ada keta kannn. Lagi best tak yah nak pikir-pikir hutang lagi.

Hai si Hitam berkilat hahaha
Adik saya mintak saya jadik Guarantor dia, itu lah kena balik jugak. Nak sign agreement keta. Ala keta seken jek. Baru sorang owner. Cantek lagi ketanya tu, taon 2010. Keta lama dia tu dah banyak problem, besa la keta dah nak menjangkau 7-8 taon memacam le ragam. So kena la let go keta tu, sedih la jugak, pasal saya pon penah pinjam keta lama tu dulu taim keta asben saya kat klinik. Takpe la, ni taim adik saya merasa pakai dan bayar keta sendirik kan. Sebelum ni dia geti pakai je, keta lama tu abah punya. Dah setaon keje boleh le blaja-blaja buat aset kan. Ohh keta bukan aset yek, liability ecehh motip???

Kemain kembang idung piya bau keta baru :P
Nak kawen pon takde calon lagi, simpan dulu duit tu, nijam hantaran mahal. Dah melalut pulak kikiki.  Hari Ahad tu, saje ajak busu pi jenjalan. Tu yang pegi minum coconut shake. Bukan nak minum sangat pon benaunya tapi nak merasa naik keta baru busu kakaka. Kemain eksaited memasing, termasuk le mama dia kann. Tengok Aisyah kemain lentok lagi tido, best nau le naik keta busu dia tu haha.

Jalan-jalan naik keta baru

Monday, June 24, 2013

Inspiring Words

Semalam tengah-tengah makan ternampak  poster ni tertampal kat satu kedai souvenir.
Tak ingat nama kedai tapi betol-betol berdepan dengan secret recipe, JJ Wangsa Maju.
Sweet kannn! Tertarik hati! Saya cepat-cepat suh alya pi snap kan gamba hihi
Tapi stended le alya snap, tangan pengkau macam mama dia jugak.
Blur, dah tu ada ntah sesape orang interprem...ok lahh asal dapat captured kann :-)

Sunday, June 23, 2013

Happy Birthday Hadif

Hai..saya Hadif. Ini gamba masa saya umor 6 bulan
Mama kata arini epi besday saya
Pagi-pagi lagi mama dan nyanyi kat saya
Saya senyum, saya tros ajak mama makan epi besday
Mama suruh tanya papa, 'papa boleh ke saya nak makan epi besday'
Papa kata boleh. Saya suke!
- Ini mama yang taipkan untuk Hadif (",)

Alhamdulillah...
Hari ni hari ulangtaon kelahiran Hadif ke 12.
Syukur, Allah masih beri kesempatan buat kami menjaga amanah NYA ini.
Kami semua sayangkan Hadif!

Our simple celebration @secret recipe Alpha Angle Wangsa Maju
Wahh jauh ek, sesekali hihi. Kebetulan nak ke ampang tengok anak sedara baru.

Saturday, June 22, 2013

Sweetie Friend


Wa tacing! Wa tacing...
Tiru dak nasir lah nih haha
Arini rasa tacing sangat bila kawan saya sapa saya, dia kata saya dah lama menyepi
Tahu tak maknenye....ohhhh perasan le teww. Bajet femes dan dirindui..phuiii :P
Sweet-nye dia! Senyum sampai kembang-kembang hidung kakaka. 
Tapi pelik la jugak sebenarnya! Apa ntah yang sepinye? Mungkin dia dah jarang nampak saya update FB, twiter kot..ye memang! Saya sekarang prefer jadik silent reader je.
Belog ni saya update je kannn...ohhye la dia mana tau saya ada blog pon. Lupa bagi tau hihi
Ye la, kekadang kita ada jugak masa-masa kita macam bosan, emosi down ke, menyibukkan diri ke, sentap ke kann kikiki. Mintak mahap la kalau ada kawan yang terasa saya sepi. Sepi tak bermakna hilang, tak bermakna lupa kan kan kan :-)

Pagi ni terbace status kawan saya:
'Sometimes you just need to distance yourself from people. If they care, they'll notice if they don't, you know where you stand'

Dapat lak mesej kawan nih, tak ke tacing jadiknya saya kann walaupun takde le saya nak men'distance' tu. Kebetulan terasa.  CikSukirah a.k.a mawarsue tengkiu ingat saya. Insyaallah kita kawan sampai bebile. Untuk sesapa pon yang ingat saya, tengkiu. Am lucky having sweet-sweet friends like uollssss...sarangheo!

Status tu tetibe buat saya teringat caller ring tone adik opis saya, lagu saleem iklim kot, "Kalau orang dah benci, tiada guna ku nanti, lebih baik ku pergi, pergi membawa diri" hahaha motip teringat????
Babaiii....hepi wiken!

Tuesday, June 18, 2013

Klebang Original Coconut Shake

Atau kalau kita melayukan kelapa goncang
Baca betol-betol ye, keLAPA bukan kePALA haha
Pelik jadiknya pakai bahasa melayu kann
Ecewahhh tak penah-penah buat entri promote cenggini..tetibe!
Sharing is caring katanye kann (",)

Side view of Kelapa Goncang :P
Saya ni nama je orang melaka tapi sume bende pon tak tau, jalan melaka pon dah tak cam.
Nak kemana-mana memang totally depending ngan adik dan abah saya. Jangan ada sesapa gatal nak suruh saya jadi turis guide yek...rotan kang haha
Bab-bab makan pon sama la jugak, jangan la tanya, memang saya tak tau..sumpah! Saya balik kampung memang selalu tapi takat duk memerap kat umah mak je. Jauh-jauh pon balik umah nenek. Makan minum dah tentu la umah mak, boleh bilang brapa kali kami makan luar.
Kategori jakun ngan negeri sendiri la jugak.

The Entrance 
Kesedapan 'coconut shake' yang femes ni pon saya tak penah rasa lagi tau, tempatnye penah la saya lalu 2-3 kali. Cume tak menyinggah je. Kebetulannya sabtu lepas, selesai urusan ngan adik saya, dia ajak saya minum. Saya ok je la kan. For the first timer tester, saya rasa sangat sedap la. Memang buleh ingat lagi kesedapannya tu. Rasa tak cukup segelas. Taim tu la..tak tau la kalau cuaca panas dan tekak dahaga mempengaruhi deria rasa saya.  

Division tapau. Panjang dah barisan
Ahadnya kitaorang pegi sekali lagi pasal semalam anak saya tak ikot. Baru la saya sempat nak tour amik gamba. Tapikan untuk kedua kalinya saya rasa macam biase-biase la pulak. Emm ntah la! Itu la saya kata depend pada tekak, cuaca dan keinginan la kot kih kih. Tapi kalau nak dibandingkan dengan yang jual kat kolumpo memang la tak tertanding Klebang Original nih. Tempat kau ada? Ecehhh berlagak padahal baru 2 kali minom kakaka..

Perasan tak signboard kat gamba atas tu - Bungkus Di Luar, Makan & Minum Sila ke Dalam
Saya rasa ia mengelirukan lahh, pasal saya nampak ramai yang masuk dalam kedai nak minum dah sesiap bungkus dari luar. Mungkin sesetengahnya paham macam suruh bungkus dulu dan masuk minum kat dalam kann. Ramai pulak tu yang buat camgitu, pelik pulak saya. Ke memang mereka purposely nak bungkus emmm ntahlahhh 

Division 'minum sini' 
So, korang-korang yang jelite, kalau jalan Melaka jangan lupe singgah rase yek. Dua-dua ari saya pegi tu memang ramai je orang datang tapi takpe jangan risau servis mereka adalah sangat laju. Duduk tak sampai 5 minit dah boleh dapat ordernye. Tempat parking pon luas, kire selesa lah. Kalau yang minum sini adalah derang letak kuih muih, nasik lemak, bihun goreng untuk kudapan takde le minum semata kann. Harga pon berpatutan tapi kat sini jangan mintak air selain dari ari kelapa yek, memang takde. 

Lokasi sebenar saya tak reti describe, tapi along Jalan Klebang Besar tu. 
Business Hour : 11.00am - 6.30pm (everyday) Except Friday 2.30pm - 6.30pm

Upper view
Read more for more picture hihi

Monday, June 17, 2013

Lesu

Asal senin lesu
Asal lesu senin
Padahal ari-ari pon lesu lah
Pasalnye wiken tak duk umah, balik umah mak
Keje-keje rutin ahad kena marathon malamnye..itulah pasal kotttt
Tetibe je kena balik, ada hal sikit
Mujur le dekat kann, anytaim tingat dah leh tros balik
Mujur gak asben saya pon tak kesah, paling-paling tolong top up minyak keta dia je..untung kann
Ikot kiraan saya, memang banyak kali balik alorgajah dari segamat..bias kann kiki
Stended le saya kalau balik alorgajah, keje makan tido makan tido
Uii sendat perot mak hahaha
Tapi dalam lesu-lesu pon, keje kita agak produktif jugak la arini...impresss :P
Alah dah memang mende tu nak kena siapkan, tu yang beria buat, cube nak lusa ke tulat ke
Memang esok le buatnye, suke peram. Bile bos nak, baru le terhegeh-hegeh
Wahh itu jam memang tak pandang kiri kanan dah..kemain pokess haha
Apo la nak jadik, mukin lamo mukin maleh (tiru gayo nenek den) ko mukin tuo laeii sesuai kakaka

Sunday, June 16, 2013

Hitam MengerLik

Ehem hemm
Another black kah??
Menawan tak, tertawan tak :P
New comers *angkat-angkat kening*
Later on kita cerite yek
Kita ada kat kampong kita, Alor Gajah
Line internet ikot cuaca, unpredictable
Kang taip panjang-panjang, failed!
Dan memang selalu sangat berlaku begitu, sentap mak tau
Baiklah untuk bapa-bapa sekalian, selamat hari bapa
Kalian adalah the Man of Steel :)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Friday, June 14, 2013

Bila Diri DiSayangi

Wakakakah
Title dia kemainkan
Perasan sangat!
Ohhh..saya rase terharu sangat tau
Dato' kita bagi kita supplement
Tacing kannnnn
Malu jugak sebenau nye kikiki..phuiii
Sebabnya semalam kita kena selseme balik lah
Tak tahu la ape punca, padahal baru baik minggu lepas
Misti dia ari-ari perati je staff dia sok sek sok sek
IncikBos pon asek komplen, hang ni awat la tak baik-baik
Ntah laaa. Dah memang camgitu. Setiap ari kena telan ubat selsema
Dah kategori kronik ek, kalau tak memang la takleh tido malam
Tengkiu Dato'...sarangheo ehhh hihihi
Untung laaaa kannn :P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Wednesday, June 12, 2013

Janji Padamu


Ehem hem..saje testing my new gadget :P
Motip kena letak gambo, mistila kann, gile glemer katanye hee~
Kan pagi tadi ada update pasal pilih baju, tu yang tunjuk arini pakai pink jugak
Kemain sharp laeii kale baju kann
Jangan tertipu kita dah edit haha
Title camgitu pasal memang asben saya janji nak bagi Note dia kat saya
Tapi yang tak best dia bagi dengan kondisi parah, skrin dah pecah kat penjuru kiri atas tu
Dia suruh saya ganti sendiri hua huaaa dah le mahai nak mamp***
Tunggu duit turun dari langit baru tukau kakaka
Saya baru blaja memesrakan diri jek, ikotkan saya sayang lagi BB saya tu
Ini saya gune buat main-main je..ecehh cam kaya nau bunyiknye ek..
Biarlah orang nak kata BB tak best, tak banyak application, battery cepat abis lahh
Tak pe, sikit pon tak kesah pasal saya dah serasi bersama :)

Setiap Hari

Saya selalu binggung tetiap ari
Termenung kat depan lemari
Pikir nak pakai baju apa, apa daa! Ini pon jadik hal :P
Takde sape nak kesah kot kita pakai baju apa pon
Kelakar kan! Korang alami tak sindrom nih
Saya memang jarang iron baju saya untuk seminggu
Sebab kalau iron pon, sampai turn baju tu saya misti tak jadi pakai
So saya memang akan pilih pepagi, gosok dan pakai
Bajunya bukan la banyak mana pon tapi stended le pompuan
Kalau bole tak nak rotate awal sangat kan kan
Kekadang saya suruh Alya tolong saya pilih
Pagi semalam ntah kenapa nak pakai baju pink ni
Dah agak lama jugak tak pakai kot, sampai aisyah tego
'Kenapa mama pakai baju ni'
Heran jugak saya kenapa dia tanye, apa baju ni kategori cantik nau ke
Biase je pon, baju raya taon lepas yang kitaorang beli sekayu tu haha
'Saje lah, mama tengok aisyah pakai semalam tiba-tiba mama pon teringin'
Arini pon sindrom termenung tetap ada, kan senang pakai uniform jek
Tak yah pening-pening pikir kan :-)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Tuesday, June 11, 2013

Roti Canai Bungkus

ElevenJuneTwoThousandThirteen
Ini ari baru la btol bebeday kuyu ecah yang ke-lapan taon
Kena la mama nyanyi skali lagi lagu besday versi sore chipmunk :P
Baru le senyum simpul dak ecah tu
Malam tadi mama dah tanya dia nak makan apa, nanti mama masakkan
Ecewahhh bajet pandai masak macam che'ta ehh hihi
Pikir punya pikir, last-last dia jawap
'Adik nak roti canai bungkus'
Terkedu mama mendengarnya, nampak sangat roti canai mamak lagi sedap kann
Sentap mak ok kakaka
Tak pe...no heart feeling, mama tergelak sakan lagi
Ok la dik, nanti petang kang mama belikan kat mamak depan warta tu
Balik skolah boleh makan tros yekkk
Adoi la Aisyah..unpredictable sungguh kemahuanmu nak :)
Happy birthday sayang, semoga awak berjaya dunia akhirat
Mama sayang awak ketat-ketat

Nota jari kelinking : Mama tak sempat selongkau gamba aisyah taim baby.
Sume duk dalam lappy mama yang dah menggong tu.
Ini aisyah umor 3 taon kott, mama tak confirm, short term memory lost :P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Monday, June 10, 2013

Tak Rajin

Kenapa ntah arini saya serba tak kena dan tak rajin
Keje saya buat tapi sambil lewa dan tak siap pon
Harini saya kena buat 4 surat untuk staff, empat je pon
Tahu tak siap brapa? Dua jek, hebat kan!
Pagi-pagi lagi dah ngantok
Pagi-pagi lagi dah letih
Pagi-pagi lagi dah lemah
Dan semua itu membawak ke petang
Adakah alasan Isnin? Bukan! Bukan!
Sebenarnya ada sesuatu yang lain
Dah hampir tiga bulan menunggu, paham tak korang
Saya stress, tertekan.
Tak paham kan? Abaikan!
Saya memang takde perasaan rajin
Saya nak balik awal arini
Jom la balik
Bye!

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Sasau

Pagi-pagi lagi mama dah rasa nak nyorok dalam selimut, sambung tido ehhh hihi
Kemain beria-ia nyanyi lagu besday kat Aisyah
Sekali tu papa dia tego, eh bukan esok ke, arini baru 10 hari bulan
Hah! Ye ke? Esok heh Aisyah?
Aisyah angguk-angguk
Laaaa awat la dia tak tego mama dia nih, kan mama dah termalu
Tak pe la mama wish in advance untuk Aisyah ek
Padahal mama nak cover malu kikiki
Patut le dia takde reaksi je bila mama wish dia
Ntah ape la nak jadi mama dia nih, sasau kata orang kampong saya :P
Banyak nau pikir la kotttt
Emmm nak kena cuti panjang nih..

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Saturday, June 08, 2013

Dua Hari Satu Malam

Inilah dia projek memonteng saya tu ari, takde le best nau pon
Sume ni pasal tak menahan dah dengar anak-anak menyanyi nak mandi pool, nak tido hotel
Sabtu tu memang le coti tapi kazen saya tunang kan kat Bagan Lalang
Bebudak tu nak aje kalau kat Seri Malaysia Bagan Lalang tu tapi asben saya yang tak ok
So malam sabtu tu, baru la dia searching-searching kat Agoda
Confirm la susah nak dapat, fully booked sume
Last-last amik apartment, kat sini la tu
Agak selesa la jugak untuk saya yang beranak gamai ni 
Ada dua bilik, terlupe nak ambik gambau dalam tu cane, korang gugel le ek hihi
Mahal jugak lah untuk 2 hari semalam, dekat RM300 but no choice kan
Ahad tu, kitaorang sampai terawal plak, check in pukul 3, biase le dah eksaited memasing kan
Jalan-jalan la dulu kat pantai sana, wahhh cantik dan terjaga
Dah lama rasanya saya tak sampai PD nih
Sempat lalu Telok Kemang, uiiii padat! Cancel lepak sana
Amik angin tengahari yang membahang kat Pantai Bagan Pinang
Lepas check in, letak beg tros menuju kolam, bebudak ni kan pantang nampak air
Bergumbire sakan! Mandi le korang puas-puas ek
Tak menyangka dak piya pon dah berani terjun pool, kalau tidak duk mengepit je kat mama
Ohh mama dia tak berendam sangat la, tak geti berenang :P
Kolam dewasa tu pon tak dalam mana, 1.2 meter jek, berani le anak-anak saya sume tu
Dah puas berendam dan terasa lapar baru le naik mereka-mereka itu
Malamnya, kitaorang makan kat Medan Ikan Bakar Tg Gemuk, restoren D'Terapung
Penah masuk JJCM TV3, sesambil tu nengok sunset
Tapi bateri henpon saya kering dan buleh pulak sume-sume gadget mintak connect to charger
Dapat le sekeping due gamba, saya update FB pon tak lepas 
Makan kat sini mahalllllll gilerrr!!!! Nampak tak betapa mahalnya tu
Takat makan anak beranak pon kena segatos lebih, nyosa makan sini
Tu ari makan kat Melaka tu, 14 orang punya makan baru dua gatos ish ish cokik darah boto kann
Korang jangan datang sini tau, Bagan Lalang pon consider murah lagi
Ok tu je le cegite nye, senin tu aktiviti pool sepanjang ari sampai check out
Pastu...balik Bangi laaa...yang penting kanak-kanak itu happy
Janji dapat mandi pool dapat tido hotel kannn...

Friday, June 07, 2013

Sejiwa

Alya : Ma, dulu kat skolah mama masuk persatuan apa?
Mama : Tunas Puteri
Alya : Papa?
Papa : Pengakap
Alya : Kelab pa?
Papa : Fotografi
Mama : Hah!! Fotografi?? Sama la kite
Papa : Eh tak, papa masuk kelab err
Mama : Eleleleleh
Alya : Wahh mama papa setia hujung nyawa lahh
Mama : Haaa..asal pulak?
Alya : Yelah, sama kelab tu
Mama : Tu nama dia sehati sejiwa la kakak
Alya : Oh heh hahaha

Thursday, June 06, 2013

Dabel E-day

Hari Sabtu lepas, bersamaan 1hb Jun 2013
Bertempat di Taman Seri Bayu Bagan Lalang
Pertunangan kazen saya, Nadia dan Mardhiah. Mereka kazen belah abah saya
Saya sebenarnya kurang mesra sikit ngan kazen-kazen belah abah ni
Pasal jarang jumpe satu dan memang dari kecik saya lebih ke family belah mak
Berat sebelah ek, tapi memang camgitu la. Dulu taim kecik lagi le tak bertego sape
Dah tua ni baru la pandai banyakkk haha..

Kazen belah sini gamai, tak terkire dah, anak-anak derang lagi
Memang kategori family besau le kami nih
Kenduri kalau paling kecik pon, kena masak untuk 100 pax tau 
Tapi aritu saya terpaksa pulang awal maka tak sempat le nak bergambau sakan
Pasal anak-anak saya especially Hadif la dah tak selesa
Yelah dari pagi duk situ kan, mana le tak bosan dia, dah le takdak internet line
Phone pon semput inikan 3G kann
Gamba ni pon ehsan adik saya merangap jurukemera hari tu
Cantekkan kazen saya dedua tu, insyaallah majlis awal taon depan :-)



Ecehhh gaya macam dia plak tunangnye tu kann
Gamai gak orang tersalah hahaha

Tuesday, June 04, 2013

Ponteng

Starting June dengan buat perangai jahat muahahaha
Tak penah-penah kita monteng keje
Ntah setan mana le dah merasuk kita
Akceli bukan la ponteng sangat sebab dah bagitau PuanBos nak cuti
Cume dia tak approve jek lagi
Kita pandai-pandai je buat andaian cuti tu approve
Lagipon kita takde lagi rekod cuti tak approve
Buat apa taim kita monteng tu nanti update
Ni ari saje nak kasik up kan belog je
Kasik orang ingat kat kita hihi :P
Ok keje taim! Suddenly, something happen after ponteng
Careless mistake! Tsk tsk tsk

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile