About

Wednesday, June 12, 2013

Janji Padamu


Ehem hem..saje testing my new gadget :P
Motip kena letak gambo, mistila kann, gile glemer katanye hee~
Kan pagi tadi ada update pasal pilih baju, tu yang tunjuk arini pakai pink jugak
Kemain sharp laeii kale baju kann
Jangan tertipu kita dah edit haha
Title camgitu pasal memang asben saya janji nak bagi Note dia kat saya
Tapi yang tak best dia bagi dengan kondisi parah, skrin dah pecah kat penjuru kiri atas tu
Dia suruh saya ganti sendiri hua huaaa dah le mahai nak mamp***
Tunggu duit turun dari langit baru tukau kakaka
Saya baru blaja memesrakan diri jek, ikotkan saya sayang lagi BB saya tu
Ini saya gune buat main-main je..ecehh cam kaya nau bunyiknye ek..
Biarlah orang nak kata BB tak best, tak banyak application, battery cepat abis lahh
Tak pe, sikit pon tak kesah pasal saya dah serasi bersama :)

6 comments:

  1. hahaha..tu la..baru terpikir lam hati mesti gamba edit..sebab cantik sgt kaler pink nya..:p

    ReplyDelete
  2. tertipu kann
    terrer kita
    kikiki

    ReplyDelete
  3. x kisah la fon apa pun, janji serasi dan tau guna kan.

    husben kite pun gune note. sekali sekala tu kite pinjam jugak arr. tp kiter lebih suka fon dulu2 yg ada butang cam 3310 tu. senang nak tekan..

    ReplyDelete
  4. sini xde button follow ye =)

    ReplyDelete
  5. @ibulala
    btol tu
    asal tau gune
    beli canggih2 instal memcm app
    kalau x gune x de pekdahnye kann
    hihi

    ReplyDelete
  6. eheheh!!samala kita..walaupun dh punya note..bb ttp kesayangan :))

    ReplyDelete