About

Thursday, June 06, 2013

Dabel E-day

Hari Sabtu lepas, bersamaan 1hb Jun 2013
Bertempat di Taman Seri Bayu Bagan Lalang
Pertunangan kazen saya, Nadia dan Mardhiah. Mereka kazen belah abah saya
Saya sebenarnya kurang mesra sikit ngan kazen-kazen belah abah ni
Pasal jarang jumpe satu dan memang dari kecik saya lebih ke family belah mak
Berat sebelah ek, tapi memang camgitu la. Dulu taim kecik lagi le tak bertego sape
Dah tua ni baru la pandai banyakkk haha..

Kazen belah sini gamai, tak terkire dah, anak-anak derang lagi
Memang kategori family besau le kami nih
Kenduri kalau paling kecik pon, kena masak untuk 100 pax tau 
Tapi aritu saya terpaksa pulang awal maka tak sempat le nak bergambau sakan
Pasal anak-anak saya especially Hadif la dah tak selesa
Yelah dari pagi duk situ kan, mana le tak bosan dia, dah le takdak internet line
Phone pon semput inikan 3G kann
Gamba ni pon ehsan adik saya merangap jurukemera hari tu
Cantekkan kazen saya dedua tu, insyaallah majlis awal taon depan :-)



Ecehhh gaya macam dia plak tunangnye tu kann
Gamai gak orang tersalah hahaha

5 comments:

  1. eh kenapa akak nampak muda remaja sangat dlm pic tu? btw, adik akak nampak macam shahir af gittew!

    ReplyDelete
  2. salam,eiza...amboi..manis tunang2 orang tu..yg ambik gambor brtiga ngan tunag2 org tu pun x kurang manisnya :))

    ReplyDelete
  3. @mimi
    tang mana remajanye tu nurul
    x nmpk ke eye bag akk yg sekelo tu
    ke sbb makan VCO eh!!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. @QA
    manisnya psl kite dh sedut manis tunangan orang tu hahaha..konon!

    ReplyDelete