About

Tuesday, June 11, 2013

Roti Canai Bungkus

ElevenJuneTwoThousandThirteen
Ini ari baru la btol bebeday kuyu ecah yang ke-lapan taon
Kena la mama nyanyi skali lagi lagu besday versi sore chipmunk :P
Baru le senyum simpul dak ecah tu
Malam tadi mama dah tanya dia nak makan apa, nanti mama masakkan
Ecewahhh bajet pandai masak macam che'ta ehh hihi
Pikir punya pikir, last-last dia jawap
'Adik nak roti canai bungkus'
Terkedu mama mendengarnya, nampak sangat roti canai mamak lagi sedap kann
Sentap mak ok kakaka
Tak pe...no heart feeling, mama tergelak sakan lagi
Ok la dik, nanti petang kang mama belikan kat mamak depan warta tu
Balik skolah boleh makan tros yekkk
Adoi la Aisyah..unpredictable sungguh kemahuanmu nak :)
Happy birthday sayang, semoga awak berjaya dunia akhirat
Mama sayang awak ketat-ketat

Nota jari kelinking : Mama tak sempat selongkau gamba aisyah taim baby.
Sume duk dalam lappy mama yang dah menggong tu.
Ini aisyah umor 3 taon kott, mama tak confirm, short term memory lost :P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

5 comments:

  1. salam kenal..

    saya mama_ka0ri..:)

    terjumpa blog awak..

    comei jer anak mintak roti canai bungkus je utk besday dia..haha..lawak la..

    ReplyDelete
  2. Happy bday aisyah.......smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat. Buat lempeng garing2 cicah sambal sardin! Mesti kalah roti mamak bungkus tu......guaranteed!

    ReplyDelete
  3. @mama_kaOri
    salam awak...tq singgah sini
    kelakar kan dia, biasa la budak2
    roti canai mmg feberet dia

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    tq kak for the wish n also th brilliant idea hihi
    tp x sempat buat semlm

    ReplyDelete
  5. yeayyy!!!hepi brthday echa:)))

    ReplyDelete