About

Wednesday, June 26, 2013

I Is...

I is hot
I is sleepy
I is overwhelmed
I is exhausted
I is moody
I is feeling sick

Hamboii memacam perasaan nye tu kann..over ko makk
Sejak cuaca berjerebu, sejak transit sekolah tutup sementara
Saya kena berulang alik anta, jemput, anta, jemput anak skolah
Selalu uruskan Hadif sorang je, yang 2 lagi tu petang nanti baru amik sekali
Memang la saya jadik over over and over penat
Di tambah dengan bahang kepanasan dalam kereta tanpa ekon, memang menginsafkan.
Kepanasan yang sedikit di dunia pon dah tak mampu ditahankan..astagfirullahaladzim
Petang-petang tu pukul 5.30 je dah tak menyabau nak punch card nak balik laju-laju
Awal-awal dah tunggu ecah kat sekolah walaupun dia klua 6.40 petang
Sampai umah, masak laju-laju, makan laju-laju, lipat baju laju-laju, basuh baju laju-laju, kemas umah..err selalu tertinggal sebabnya nak tido laju-laju gak
Memang tros melayang di saat kepala mencecah bantal, haa kemain kann
Seriously saya super penat dan penat dan penat dan penat
Ok nak sambung keje

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

6 comments:

  1. nape jadi I is pulak tu. Sian cik mimi kan. sama la kita. cumanye kite x de la ulang alik anto dan jemput anak. pagi je anto sekali. bila tgh hr dan ptg deme pg naik van. maklum la keje jauh. tp bila petang rushing gak nak balik awal sbb nk anto anak2 pg mengaji pulak.

    encik somi cik mimi keje mana la ni. dah benti dari sapura ke?

    ReplyDelete
  2. samalah penat..bila jumpa bantal..lelap terus

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    Gitu la rutin kita kann
    Cume awak untung x keje sabtu
    Cikasben masih keje sapura, cume dh kena trf ke HQ kt wangsa maju nun

    ReplyDelete
  4. @knor
    Kann...letih x terkata
    Tp kena jugak settle kan semua keje dulu

    ReplyDelete
  5. hukhukhuk!!mmg penatkan...no choicela :((

    ReplyDelete
  6. Super mom katenye kannn

    ReplyDelete