About

Thursday, June 27, 2013

Bintang Kecil

Tu ari, khamis lepas kot, saya bawak budak comot ni pi sekolah kakak dia
Pi sign report card, kemain girang lagi dia
Bermaraton saya aritu, buleh pulak serentak tiga-tiga orang tu
Papa dia sejak keja jauh ni susah nak ngulau
So nak tak nak mama kena pi sensorang la kann
Pepagi tu pi sekolah Hadif dulu pastu Aisyah
Petang Alya pulak, ikot sesi sekolah derang lah
Mulanya ingat nak amik time-off je
Tapi dah berderet camgitu, coti je le...emergency apply, nasib Bos ok
Dak piya saya bawak taim petang tu je, pagi tu dia duk ngan mak dia
Kemain glemer lagi dak piya kat sekolah kakak dia tu
Asal tertembung ngan kawan-kawan kakak dia, sumenye tego
Eh..adik alya..eh adik alya...
Saya pon macam pelik jugak, sape yang tego, mana pulak dia kenal Afiya ni?
Afiya ikot saya ade le sekali dua je jemput kakak petang-petang
Tak tau la kalau dalam sekali dua tu ramai yang perasan
Dia pon suke je kalau orang panggil-panggil dia..usik-usik dia, bajet femes!
Macam sape ek pe'el kuat perasan tu :-)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. belum sklh lagi dah glemer...kalau sklh sok cam mana la tu..

    ReplyDelete
  2. hhihih...mesti akak dia pon femes jgk ni..

    ReplyDelete
  3. okla tu...afiya yg femes :))

    ReplyDelete