About

Wednesday, June 12, 2013

Setiap Hari

Saya selalu binggung tetiap ari
Termenung kat depan lemari
Pikir nak pakai baju apa, apa daa! Ini pon jadik hal :P
Takde sape nak kesah kot kita pakai baju apa pon
Kelakar kan! Korang alami tak sindrom nih
Saya memang jarang iron baju saya untuk seminggu
Sebab kalau iron pon, sampai turn baju tu saya misti tak jadi pakai
So saya memang akan pilih pepagi, gosok dan pakai
Bajunya bukan la banyak mana pon tapi stended le pompuan
Kalau bole tak nak rotate awal sangat kan kan
Kekadang saya suruh Alya tolong saya pilih
Pagi semalam ntah kenapa nak pakai baju pink ni
Dah agak lama jugak tak pakai kot, sampai aisyah tego
'Kenapa mama pakai baju ni'
Heran jugak saya kenapa dia tanye, apa baju ni kategori cantik nau ke
Biase je pon, baju raya taon lepas yang kitaorang beli sekayu tu haha
'Saje lah, mama tengok aisyah pakai semalam tiba-tiba mama pon teringin'
Arini pon sindrom termenung tetap ada, kan senang pakai uniform jek
Tak yah pening-pening pikir kan :-)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. comei kaler baju..saya pon suka pink!!

    ReplyDelete
  2. sweet kan kaler pink
    :)

    ReplyDelete
  3. betulkan. klw pkai uniform lg senang.

    ReplyDelete
  4. huwahuwahuwwa!!sy mmg slalu iron tuk smggu terus,malas nk kelam kabut pagi2 or mlm2,eheheh!!

    ReplyDelete