About

Monday, June 10, 2013

Sasau

Pagi-pagi lagi mama dah rasa nak nyorok dalam selimut, sambung tido ehhh hihi
Kemain beria-ia nyanyi lagu besday kat Aisyah
Sekali tu papa dia tego, eh bukan esok ke, arini baru 10 hari bulan
Hah! Ye ke? Esok heh Aisyah?
Aisyah angguk-angguk
Laaaa awat la dia tak tego mama dia nih, kan mama dah termalu
Tak pe la mama wish in advance untuk Aisyah ek
Padahal mama nak cover malu kikiki
Patut le dia takde reaksi je bila mama wish dia
Ntah ape la nak jadi mama dia nih, sasau kata orang kampong saya :P
Banyak nau pikir la kotttt
Emmm nak kena cuti panjang nih..

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

7 comments:

  1. Belum jadi CEO dah meraban ni. acane tuh. X pe la. wish in advance kan. nmpknye mama yg excited nak celebrate bday nih. so apa menu utk esok??

    ReplyDelete
  2. ingatan tu yg penting..mama yg excited tu tak pe..

    ReplyDelete
  3. @Ibulala
    CEO? tak mimpi ponnn
    nmpk nau kan ke'excited'an mama
    menu? biase2 jek
    :)

    ReplyDelete
  4. @Knor
    hee~
    malu kann

    ReplyDelete
  5. hai hb pun mama dh x ingat ke.....parah tu mimi! Stress keje ko?

    ReplyDelete
  6. keje ok je kak
    stress mende lain :)

    ReplyDelete
  7. ahahah!!datang nyanyuk plak tetibakan?hukhukhuk!!

    ReplyDelete