About

Sunday, March 18, 2012

Seefood




Kalau dah berjanji, haruslah ditunaikan. Plan asal nak bawak kanak-kanak gi tengok movie ni ari jumaat tapi tah cemana mama boleh terlupa plak nak apply cuti. Tu pon booking ticket malam ari jumaat. Nasib baik ada lagi kalau tak jenuh le nak menjawap ngan derang nih.

Ceritanya tu biase2 aje. Jalan cerita pon slow sangat. Kalau tak slow masakan papa derang boleh sodap tertido plak hahaha. Aisyah pon dari awal sampai sudah macam restless. Macam kurang minat la ke dia tak paham.  Hanya happy sebab dapat tengok kat layar lebar.

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment