About

Tuesday, May 06, 2014

Baby S

Salam
Kite cite pasal baby je la sementara ni ek
Mama dia kan tengah beristirehat, maka takde le cite-cite lain selain mengulit baby hihi
Nengok ni, baby S dah butak, comey takkk :)
Kita botakkan genap dia 7 ari tu ari
Asal plak baby S? Kalau kakak Abang dia sume nama start A, dia je lain
‎Papa dia nak sangat start sama ngan nama dia, anak bongsu dia kata kann hihi
‎S for Syaqir Husainy :)
Memula saya pilih Shahir, pasal suke sangat ngan Shahir AF tu tapi tak jadik le, papa dia tak approve.
Lagi pun macam susah orang nak sebut sok-sok jadi caher‎ plak
Arini dah masuk ari 13 dah, dak Syaqir masih duk ulang alik spital cek darah, kuning a.k.a. Jaundis
Memcam petua dah buat tapi turun naik lagi bacaan dia
Sok last cek, arap-arap ok le
Memang ikut history, sume anak-anak saya kena kuning nih
Paling teruk Hadif la, 4 ari kena duk bawah lampu
Yang lain tak tinggi cuma ulang-ulang cek darah
Sama la ngan dak Syaqir..kesian dia.
Ok stop kejap, mata makin mengecil, ngantok weii dah lama tak berjaga malam. 
Sakit tulang belikat sume, tido sambil duduk lagikannn

*Tak dan lagi ronda umah korang....sabar ekk

Sent from my BlackBerry 10 smartphone

6 comments:

  1. alo tomei tomei... geramnya aunty tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk cepat besau cam abang ash..siap ber'abg' sebaya je kott haha

      Delete
  2. Centado10:33 PM

    montel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nmpk je cam montel hakikatnye kecik comel je cam mama dia ehhh hihi

      Delete
  3. Alo lo lo dah botak. Cian dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kejap je botak tu, ni pon dh tumbuh sesikit

      Delete