About

Wednesday, February 15, 2012

Peachy Day~ episod 2

Salam,
Another episod of the peachy day. Akceli tak de banyak mana pon gambau yang sempat saya tembak. Pakai henfon je pon kan. Mana lah nak sempat. Mana nak melayan tetamu, melayan anak lagi. So so je la kan. Kami gerak ke rumah uteh pon dah tengahari. Plan nak pi awal tapi mak cal mintak saing dia plak. Elok dah siap-siap acik plak cal mintak tolong belikan bekas nak letak kek. Aik..tetibe plak tak de bokeh. Hahaha...ni sume gara-gara last minit la, acik boleh pulak nak bagi tambahan hantaran. Tapi bokeh tak boli skali. Apa daaa. Hahaha. Saya pon rushing la pi caik. Pi Yummies tak de, pi makcik bakery pon tak de. Tah cane le tak ingat nak pi je kedai jual aksesori hantaran. Dah round-round seksyen 9 tu baru la terfikir. Apa lagi memecut le ke Warta beli bokeh tu. Sampai umah, mak plak dah tinggalkan kami. Aik bukan awal-awal bagitau tak tau jalan ke??? Heran tau. Taklah, mak tunggu jugak asalnya tapi sebab dia bawak makanan kang takot lambat sangat, kebetulan adik lelaki saya dah siap jadi dia la yang bawak tunjuk jalan. Kami sampai pon dah kol satu lebih. Terus la meringankan tangan, malu kot sebab lambat hehehe. Ok layan gambau sket dulu, kang sambung cito laei.

Tuan drebar yang amat serius. Hadif dah terturu kat belakang.


Piya pon sama turu.


Pelamin comel dan sangat cantik.


Hantaran: perfume

Hantaran: Sejadah, Baju, Buahan dan Wallet


Hantaran: Kek (kotak kek inilah yang den boli an tu)

No comments:

Post a Comment