About

Tuesday, June 23, 2015

Suatu Masa

Salam semua...selamat berpuasa!!

Arghh rindunya nak bukak blog, nak menulis, nak merapu, nak blogwalking...segalanya lah. 
Apakan daya, keadaan dan kesibukan harian buat saya jadi tak tentu arah. Harap-harap dapat segera catch up dengan segala macam keja yang ada atau yang akan datang dan hidup kembali tentu arah hihi. Till we meet again...take care korang...muah ciked :))

BTW arini besday abang hadif, moga abang sentiasa dalam rahmat Allah..ameenn.. 
Love u till jannah abang ❤❤❤

3 comments:

  1. samalah ky pun..ntah apa yg di sibukkan. rasanya menulis ni kena ikut mood kut. bila mood datang tak menyempat nak menulis..hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia and I would like to offer you to do a collaboration with us. Appreciate if you can drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thank you

    ReplyDelete