About

Thursday, June 19, 2014

Lama Tak Minum Kopi

‎Salam semua..
Makin tenggelam blog kite ek, apa nak buat masa begitu mencemburui kikiki..alasan! Lagipun tepon kite ni baru klua workshop, gusak! Seminggu tak dapat explore the world hik hik. Board terbakau kate pomennya, ganas benau ek tapi takde le berapi berasap bagai, speaker jek tetibe tak function, ingatkan speaker je gosak. Lain pulak, kena segatos lebih, kot begibu den tukau lain :P

Ini la saat-saat akhir menikmati alam percotian, sesambil minum milo makan ghuti bakau. Jemu sudahhh..ari-ari ni je menu sarapan. Hadoiii..Ngindu nak minom kopi tapi tak brani nak terai lagi pasalnya perot dak Syaqir sensitip, pantang silap makan, kembong. Kadang tak makan pon yang pelik-pelik, kembong gak. Manja sungguh, mama pon kena la pantang makan lagi, pedas-pedas langsung tak leh. Dah le mama dia antu pedas. Takpe la demi anak, kukorbankan selera lahap ku ekekeke.

Sesambil minom, layan worldcup :)
Apa ingat kite gheti nengok cite korea je ke, bola pon gheti gak, dapat-dapat ada player ensem kann hahaha. Tahun ni memang tatak ong la itu espana team. Kecewoooo kuaso segatos. Mencik! Takpe le kasik le can team lain menang. Nak sodap an ati yo ni tsk tsk. Apapon, Te amo la furia roja! Dah Spain kalah kite sokong Brazil la plak ekk..backup team, pasal ada Neymar ngan Oscarr kikiki..Dasarrr

Ok tu aje la, nak sambung minom melo emmm #buatmukajemu :P

12 comments:

  1. sokong spain gak...team backup takde, sokong je semua..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gip me paiii lahhh
      tp backup team kite berubah2 ikut sape masuk final ekekekeke

      Delete
  2. Macam kita dulu...sanggup x mkn sambal belacan sampai ayun umur 6 bln...sensitip punya psl...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu laaa...lama lg nk tgu 6 bulan tu
      Tekak dh teringin benau nk mkn asam podeh...dh tertelan2 ayaq lioq :P

      Delete
  3. Ye la kn klw ank sensitip kena la jaga makan. klw x uwek uwek la anaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdg tu terai2 gak mkn cik ana...tak menahan :P
      Bukan uwek uwek...pret pret hihihi

      Delete
  4. rajin gak layan world cup ye..singgah malam minggu ke sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pat taon sekali je kann, itu yang tumpang exsaited hihi

      Delete
  5. akak tak lepas dri kopi hitam eiza..maklum selera org dolu dolu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la selera kita kak..minum kopi baru nampak klasss ekekeke

      Delete
  6. owwhhh..baby agak sensitif ye..sy bantai minum kopi o hari2 dr dlm pantang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..dah terasa-rasa kat tekak rase kopi tu hihi
      tp sari dua ni nampak dah ok sikit dah perot dia..

      Delete