About

Wednesday, January 21, 2015

Macam-Macam Hal

Assalamualaikum semua...cakkkkkkk
Selamat tahun baru yang dah tak brapa baru ni kann hihi.... waduh kemana aja menghilang tuan umah ni ek.  Macam iklan biskut chipmore..kejap ada kejap tak ade. Nah! Blanja satu muka tak siap..ada yang rindu ke ekekekeke. Keja banyak ooo la ni..mencik!


Nak cite satu-satu macam tak sempat tapi memang sejak masuk taon baru, macam-macam hal yang berlaku.  Aritu ujung-ujung tahun sempat la bercuti sampai abih taon. Tak berjalan mana pon, balik Alor Gajah jek. Lepak-lepak umah mak. Dah lama tak duk umah mak lebih dari sari, sesekali manfaatkan la. Ada la a few aktiviti buat ngan anak-anak dan anak buah. Next kita story pasal tu, insyaallah :)  

Masuk je tahun baru, kite demam. Sakit semua urat sarap. Melarat sampai wiken. Takut denggi ke hape..mujur bukan. Lepas tu berderet-deret seisi umah demam. Passing baton. Sampai le last sekali dak Syaqir. Renyah sungguh jaga dak kecik nih. Cuti 3 ari tros mama dia. Mujur start rabu, kalau senin mahu seminggu mama coti. Mama takde masaklah nak cuti tapi takut bos yang kurang paham huhu. Biasa la kann...Alhamdulillah sihat dah semua. 

Ok sekian saje...insyaallah kita update lagi nanti. Rushing nak pi amik Hadif plak. Sekolah dah start kan. Rutin dah back to normal le. Petang pon tak leh lengah, nak jemput Alya, Aisyah pulak. Derang sama sesi tahun nih so balik awal. Pack sungguh time table mama. Bile nak benti keja nih...ehhh :P

K bai!

Bile le mama dapat rilek-rilek cam Syaqir 

6 comments:

  1. Centado10:27 AM

    dua dua ensem

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua?
      syaqir ngan abg hadif ke? misti cik terkejut tgk dia nt, membesar bagai johann
      Dah lama pon x letak gamba dia..

      Delete
  2. alololo comelnya syaqir!

    semoga dipermudahkan semua urusan ye sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear...insyaallah :)

      Delete
  3. hamboii kak mimi .. semakin muda nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...muda la sangat!
      illusi optik semata tu mayang..

      Delete