About

Friday, October 28, 2016

Si Manis Kitty

Salam
Tetibe nak update, maka update la arini kann...A quick update je, pasal dah stand by nak balik. Ticer Syaqir pesan suh amik dia awal petang ni. Nampak sangat mama selalu balik lambat kann..maaf la ticer, aritu rasanya keja semua dah stabil, ni semua dah kalut balik. Bertabah aje la..

Ni latest event surprise opismate. Adik bongsu kami, syahidah, ecehhh...maklum ler lenlain sume dah mak-mak, ada la sorang dua anak dara. Kekadang derang ni cam terpaksa je layan  kerenah akak-akak ni. Tak tahu ler suke ke dak dengar cite masak-masak, anak-anak dan seangkatannya, lagipun apa je pilihan yang korang ada kan hahaha


Syida tahu dah kami ada beli makan-makan, cume mungkin dia tak jangka kami datang dengan topeng muka hello kitty tu ahahaha...tetibe rasa muda layankan plan derang. Mahapp kan akak, terbabit dalam kejadian tu ari kih kih


Happy Birthday Syahidah...ohh dah lepas seminggu pon actually. Peminat tegar katun, Hello Kitty dia ni. Tu pasal la kami teruja nak buat camgini. Semoga manis-manis dan manja selalu.

Jom tengok video hihihi...


2 comments:

  1. lamanyaaaaa x jenguk blog dia...

    awak sihat ke? comel sgt ngan hello kitty bagai..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sila la jenguk..jarang hapdet lerrr awakkk hahaha
      alhamdulillah sihat walapiattttt
      ikut trend budak-budak mude nyambut besday..gini lerr hihi

      Delete