About

Friday, September 23, 2016

Terharu

Salam Jumaat
Eh eh tetibe aura rajin mari lak hihi...
Sebelom memanjangkan cite..kite nak tunjuk rasa terharu pasal dapat wish besday dari bos...


Hadoiii...terkedu baca. Mementang ler dah tua, cengitu sekali dia warning hahaha. Alah..takde hal no heart feeling. Kite pon memang dah tak mau menambah koleksi. Pokes yang ada jek, nak jaga badan pulak. Semoga umo panjang, dapat pegi aji, tengok anak-anak membesar, tengok derang kawen, bercucu..ecewahhh..insyaalllah :)

Sebenarnya saya berharap, semorang esp budak opis ler lupa besday saya taon ni. Dah tak mau ada seprais-seprais lagi. Dah tua-tua ni malu amat. Cukup ler taon lepas terkena haha. Tapi apa kan daya...dah kena dengan ari bersejarah negara kan. Harus ler mereka tak lupa. Dan paling best orang lain cuti, kami keja tsk tsk...pasrah!


Dari pagi bawak ke tengahari dah lega tengok derang takde pape yang mencurigakan..tup-tup..



Tapi macam cool la sikit sebab gegirl aje. Tak tahu kenapa duk ngurut lutut hahaha..tindakan bawah sedar. Pape pon tengkiu pada semua. Triffle tu nampak comelll sangat dan paling penting sedap yummmss. 


Mekasihhhh uolsss muah muah..

No comments:

Post a Comment