About

Monday, February 10, 2014

Frozen Mode


Salam..jom layan cite beku saya di ari senin yekk kengkawan hihi
Dah dua bulan cite nih berlalu kan tapi suasana kat umah saya tu masih lagi berjiwa frozen. Dari hadif sampai la apiya. Tu ari taim coti skolah bulan doplas saya tunaikan le jugak keinginan budak-budak ni nengok wayang. Dah nak last-last tayang dah taim tu. Sakit-sakit mata pon gagah gak pegi. Janji punya pasal kann. Ala dalam wayang gelap, sape perasan yang kitaorang sakit mata pon kann :P
Lepas tu derang rikues belikan CD plak, tak puas nengok skali, nak tengok lagi dan lagi. Bile dah ada CD, makk aiii tetiap ari nengok. Tapi memang cite ni best pon. Saya pon selalu join tengok :)
Apiya pon tak mengire mase le duk nyanyi lagu nih, siap ajak saya sesama berlakun ngan dia.

Meh nengok dia nyanyi versi omputeh jawa dia nih..hahaha kelakar kann. Kekadang cam betul bunyiknye kadang tu ntah hape-hape. Blasah jek la piya oiii. Kalau tunjuk kat ticer dia misti seprais ticer nih. Kat skolah jangan arap nak berbunyik ehemm ponnn...piya piya

3 comments:

  1. allah comelnya piya.. oberakting ko... tang mulut ala2 anita serawak sgt2 tak tahan.... hahahaha

    ReplyDelete
  2. memamng oberrrr sangat minah nih
    tak menahan nengok hahaha

    ReplyDelete
  3. Sampai sudah x tgk citer ni. Beli cd pun bdk bdk tu x tgk gak.

    ReplyDelete