About

Friday, February 07, 2014

Throwback Friday

Salam semua nyaaa ^_^
Orang sebut throwback dia pon nak jugakkkk, trending katenye kann hihi
Kejap timbul kejap tenggelam..dah kenapa ekkk. Ntah kenapa malas bebeno..kate blogger. Blogger ke? Lately ni memang takde hape pon nak dibebelkan. Aktiviti harian sama jek takde perubahan. Cuti ghaye cine tu ari pon tak kemana, duk memerap kat umah jek, jadiknya takde cite la kirenye kann. Kang ari-ari cite bende yang sama korang bosan, ari-ari tunjuk gambau selfie korang meluat plak..sementara nih biar la kite menternak habuk dan sawang kat blog kite nih kih kih. Tapi terima kasih la pada sesapa yang menjenguk...trafic macam ok jugak walau tak hapdet....tengkiuuu sebab teringat saya (perahsan)...aishiteru *muahh muahh..tetibe :P

Zaman darah manis- 1999

Akceli gambau-gambau throwback nih dah lama saya masukkan, pastu saya pon dah tak ingat apa yang nak saya citekan disebalik gamba-gamba nih. Alang-alang dah save kann, saya publish je le...walau tak de cite pape pon...

ITM, DBS Student part 6 - 1996

Oklahh korang, selamat berhujung minggu...wiken ni plan nak pi shopping sikit barang baby, satu bende pon tak ready lagi. Barang piya dulu sume kita dah sedekah kat orang. Bajet tak nak branak dah taim tu kann. Tup tupp...kikikiki. Pulak tu dua tiga ari ni saya selalu jek rase sakit perot semacam, perot cekang..aduii seriau pulak. K baiii, take care yek!

Graduation day- UUM, taonnye dah ade kat gamba :P 

* Ehh ehh korang...best rupenye cite Moon Embracing The Sun, drama korea slot chamsarang kat TV9 tu. Orang lain dah lama khatam kot, saya baru nak tengok. Betapa saya dah jauh ketinggalan bab-bab drama korea nih. Korang dah tengok tak? Best tau...rase tak saba nak tengok tapi apa bleh buat, laptop udah jahanam..tengok je la yang kat Tb tu kann..

5 comments:

  1. Sama le kita.. abis kita sedekah kat org.. katil2 baby suma bg kat org.. kekonon budget x mo lagi le... hihihi..

    ReplyDelete
  2. Barang bb kite ada yang elok lagi. Mana yg jahanam tu jahanam la jugak. Saje simpan buat kenangan. X bajet pape pun. Cuma seriau je nak mengandung lagi mengenangkan kite ni jenis flat klw mengandung.

    ReplyDelete
  3. @mayang
    akk mujur katil masih ada
    yg lain2 mmg x de dh, abih sedekah kat ofismate
    kena beli sume mcm 1st baby plak :)

    ReplyDelete
  4. @ibulala
    kite sayang gak benaunye tp dr duk buruk kt lemari baik bg org
    dpt2 taim piya dulu mmg mewah brg dia..
    insyaallah ada rezeki cik ana nt, sume tu mental block jek..

    ReplyDelete
  5. Eceh ceh ceh. Mengimbanu kenangan lalu ek.

    ReplyDelete