About

Monday, March 24, 2014

Masa Untuk Mengelat

‎Salamm senin semua...
Arini dah setat coti skolah kann...walaupun seminggu je, jadik leee
Dapat le saya ngelat macam-macam..ehekk
Ngelat bangun pagi, ngelat anta anak skolah, ngelat gosok baju, ngelat masak dan lain-lain lagi lahhh
Tak yah la mama listkan, kang nampak nau tahap ke'gajin'an mama derang ni hahahaha
Datang keje pon lambat jugakkk..ngalahkan bos besau :P
Macam biase kanak-kanak besau kasik pos kat nenek kikiki
Bukan mama yang suruh, derang yang nak.
Semalam nenek derang datang purposely nak amik mereka
Tinggallah apiya sorang teman mama, dia pon kejap nak ikut kejap tak nak, last-last tak nak
Mama pon tak konpiden nak kasik ikut, kang tak memasal nenek kena antau balik sini
Belum penah berenggang ngan mama lagi apiya nih

Selpiiii ngan apiya kat dalam toilet, dah lama tak buat keje ni, tangan pon dah pengkau kikiki

5 comments:

  1. wah seronok apiya tinggal sengsorang ek kak? lepas ni mama dengan apiya boleh chill together2 berdua jer sementara kanak2 besau tak ada...hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. Peluang gini jgn di lipas..
    Kasi manja2 nga tok nenek..untung2 mak ayah leh gi honeymoon

    ReplyDelete
  3. waahh...perut dia dh beso!!! lama x menjengah...sronok la tu boleh ngelat..hihi..

    ReplyDelete
  4. sesekali duduk ler bedue.. ala2 hanimun..

    ReplyDelete
  5. gile tak syok time cuti sekolah?...syok woooo..cuti gosok baju tu yg paling heaven...heheheheeh

    ReplyDelete