About

Thursday, April 03, 2014

Keep Calm

Momentum memblogging merudum
Taip backspace.....taip backspace......taip backspace
Lost!
Gitu le jadiknye kalau lama tak update kot


Sejak akhir-akhir ni suke nau makan eskim, ke sebab cuaca ek
Halahai...Pagi-pagi dah teringat aiskerim
Sini dah le susah nak dapat, kena caik kat 7E la tengah ari kang :P

Nota kaki: am start feeling nervous now. Cheh! Dah 4 kali branak pon takot. Rilek-rilek, ada 3 minggu lagi...buleh lagi makan macam-macam hihi

9 comments:

  1. Kite pun suke eskem gak. Tp sbb bdn kite ni comey cam donut so kena control

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel jek dia ngaku cam donut tu...donut big epal sedap cik ana hihi

      Delete
  2. 4kali dah? Kagum nya..haha..makn lh puas2, time ni lah boleh ngada2.

    Bab menulis tu kena bnyk praktis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dah bersalin banyak pantang kannn :P
      tang byk praktis tu betol, dulu jek gajin, nijam malas kemain...

      Delete
  3. Tetiba teringat nak makan eskrim goreng..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sendiri kak, byk leh makan..

      Delete
  4. Centado8:39 AM

    semoga segalanya berjalan baik
    insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallahhh...aminn
      :)

      Delete
  5. Kite tiap tahun kena pg training smpai nek jemu dah. X tau nak pi training apa dah. Yg pi training tu satu to achive kpi dan satu lagi requirement fr MIA. Ok gak pi training ni. Kalau x bosan je masuk opis sokmo.

    ReplyDelete