About

Saturday, May 06, 2017

Otoke ottokaji

Salam siaran semua...
Lama nau blog akak tergantung sepi yek. Tak reti dah kakak nak tulis apa, Kekok semacam. Berapa kali taip dan backspace nih haa. Awkward 😂

Otoke otokaji.....tetibe sekiping koya hahaha. Maknanya kakak pon tak sure, macam apakah, apa nak buat kot....belasah sebut aje hihi

Ini ler jadik nya kalau selalu nau nengok drama korea. Tak tahu la..akak rase tu je ler the best remedy akak time stress dan penat. Seriously memang sukar sekarang ni akak nak balance kan aktiviti harian akak, keja opis, keja umah, kesihatan, anak-anak, family.....haishhhh. Faktor usiakah????
But I just terai my very best and ok laaaa, so far so good kata omputeh. Walau kekedang rase nak nangih tepi bucu katil. End up...akak jamu mate nengok pelakon korea yang ensem...jahanam! 😜
Asek nengok pattah amin bosan gak kan...ehhhhh. Ape le nak jadik kakak korang ni, makin tua makin menggilerrr hahahaha..mahap kan ler yek

Ok itu je nak cite arini. Babai,,,hepi wiken semua, Saje isik masa lapang ni. Bosan lak ngadap keja...sambil picit jerawat kih kih dah tua pon jerawat nak singgah hahahaha...


No comments:

Post a Comment