About

Wednesday, May 17, 2017

Addicted

Salam
Jangan terperanjat kakak rajin plak sekarang ni kann. Terasa mood untuk kembali menulis tu datang. Ke sebab dah takde kawan nak bercerita hihihi...

Ni adalah kegilaan lama akak yang kembali.....haaaa sapa yang sepesen cam akak ni. Kalau tengok drama korea tak penah cukup sekali, pastu layan OST drama plak sampai hapal hahahaha....parah! Latest edition yang akak gile cite Scarlet Heart ni, ulang ler berapa kali pon tetap rasa tak puas. Cite ni tayang taon lepas tapi akak tak sempat tengok masa tu, lagipon takde canel One HD astro hihi. Nijam layan balik kat iflix. Tapi ada gak yang dah siap download haha. Kekadang tengok balik cut-cut scene yang diminati 😅 Lagi satu rahsia siap save klip video OST kat henpon 🙈


Help help!! hahaha
Ok Bai..Nak layan lagu ' Say Yes' jap 😜

No comments:

Post a Comment