About

Thursday, June 01, 2017

Ramadhan

Salam...
Selamat berpuasa semua, semoga ramadhan kita kali ini lebih baik dari yang sebelumnya 😊


Laju je masa berjalankan. Tengok ni dah nak masuk nam ari berpuasa. Diari ramadhan saya pulak tak banyak beza dari tahun-tahun sebelum. Cume kali ni sempat ler balik kampung sambut puasa. Kebetulannya satu ramadhan tu jatuh ari sabtu dan cuti sekolah. Jadinya tak de le nak kena apply coti pasal awal puasa opis memang amik coti tu. Nak apply cuti pon cuti tinggal ciput, Kang nak amik cuti raye lagi, dak ayie nak kawen lagi. Silap-silap tak sampi ujung tahun abih dah semua dan biasa benau terjadi kih kih.

Ok laa... Later saya update lagi eh. Puasa elok-elok yek..

2 comments:

  1. Centado2:51 PM

    selamat pose cikmimi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pose gak kat cikerman
      Tak sangka cik komen sini. terharu rase hihi

      Delete