About

Thursday, May 11, 2017

Waktu Rehat

Salam semua 
Masa depan memang tak leh diduga kan. Apa pon yang mendatang tetap kita kena lalui. Selalu terjadi sesuatu yang tak dirancang...Hadap je la kann hihi

Akak ni tak sabau benaunya nak abihkan keja akak. Jaga akaun untuk gerup of company memang tak mudah. Ada satu lagi akaun tak settle. Phewww..lap peluh. Final stage, lepas ni leh la layan auditor plak. Walaupun tahu dah terlewat tapi apakan daya ku. Terlalu banyak ad hoc job. Bertabah aje la. Bersemangat nak kasik tip top semua dokumen supaya mereka tak sediakan query list yang menjela-jela..hadoi tobat akak nak buat akaun dah pasni hahahaha....


Lepas tu, kakak nak coti lama sket..santai-santai. Nak lupakan keja sekejap. Tak mo nampak nombo-nombo dah..huhu. Nak tolong mak settlekan hal kawen adik plak. Siyan dia buat sensorang...jap eh mak. Settle ni iza tolong makkk eh 😀

Tak lama dah mejlis adik saya, bulan lapan ni. Rasa cam lama lagi tapi tahu je kang dah sampai taim kann. Semoga semua urusan dipermudahkan.

Ok akak sambung keja dulu. Break jap minum kopi makan ghuti ☕ 
Baii...🙋

1 comment:

  1. cayok2..
    kita ni badan asyik x sdap je.. nak siapkan report mrm

    ReplyDelete