About

Friday, October 25, 2013

Gua Memang Layan

Hamboi...tibe-tibe gua..bajet rock sangat le tu
Saya memang suke sangat la layan rock-rock 80-an ni, memang zaman saya la kann
Membesar di zaman remaje dengan lagu-lagu cenggini
Pastu kengkawan sume ala-ala rock steady..sempoiii gile!
Dapat-dapat saya yang skolah kampong ni, haruslah cepat terhasut ngan budaya rock
Macam dah tak leh terpisah..dengar le lagu baru cemana pon, misti nak gak caik yang lama nih..
Sesekali ngantok-ngantok keje, lagu-lagu ni le jadik penyego mate
Tengkiu le pada yang buat playlist cenggini kat utube
Takde le susah-susah saya nak pilih sesatu kann
MP3 player saya pon, saya dah penuhkan ngan lagu-lagu zaman nih, dulu tu saya boh lagu lain tapi disebabkan gangguan emosi saya delete sume hahaha...pastu nyesal!
Ini la padahnye buat mende tak memikir..padan muke kan
Lelagu ni memang banyak kenangan sebenarnye, bile dengar terus cam senyum-senyum sumbing :P

*Saya suke bace balik entri-entri lama saya, salah satu cara kasik mood blogging datang. Walk down memory land....Kekadang rasa cam tak caya saya yang tulih bende-bende tu kikiki...


3 comments:

  1. amboiii..berkaraoke sorang2 ke awak? ajak kita sama..hihi..kita pon suke lagu2 zaman 8oan..hikhik..

    ReplyDelete
  2. jangan lupa ajak Farah sekali karaoke...wakakaka.....

    ReplyDelete
  3. hamboi hamboi koranggggg!
    marilah...kite dh ready nih
    ekekekekeke

    ReplyDelete