About

Monday, October 07, 2013

Hujung Minggu


Salam senin semua..selamat bekerja..dah abih mase keje pon kann kiki
Ini awan pagi tadi di daerah saya, daerah anda? ecehhh
Dari pagi berangan nak update, petang jugak berjayanya
Stended le senin kan, banyak agenda, after luch break baru duk kat tempat dendiam
Maka sempat la kite cite-cite sikit hihi..cuik tulang le tew :P
Akceli takde le cite menarik pon, campo-campo cite wiken jek, yang mana ingat hihi
Sejak 3 minggu sudah, hujung minggu saya sangat pack, tak sempat saya nak bersantai-santai pon
Dan ketiga-tiga minggu tu jugak mak abah saya ada kat umah saya
Saje je derang tu, bosan-bosan takde keje, jalan-jalan umah saya
Saya la yang seronok, pasal mak saya tu ringan tulang, abih sume keje-keje umah saya dia buat...malunye! Nampak nau kemalasan anak dia kann kikiki


Last week, ada event sekolah Alya..sukan tahunan, buat kat Komplek Sukan Seksyen 15
Macam biase, takde masuk acara apa pon.
Serupa mama dia jugak le ni..kategori pom pom girl haha.
Riang gembire piya tu..yela mananye penah lari atas balapan,
Sesekali dapat, hah...amik ko sakan berlari
Patu sibuk suh mama amik gamba..kemain banyak gamba lelari dia, satu je letak sini
Kakak dia masuk acara pembarisan jek, jadilah dari takde kann
Pegi le jugak kami ni, bagi moral sapot! Cuaca panas kemain! Loteh litak kato orang kampong den..
Balik tu pi makan kenduri umah adik ipar, ada kekah anak dia..gamba takde
Ntah nape la ni tak gajin nau amik gambau..mahap yek!



Tis week attend weeding adik ipar kawan saya pulak
Yani BFF dari zaman U, dah lama jugak la tak jumpe dia.
Last, taim kami soping member day sogo taon lepas
Kebetulan umah inlaw dia kat Bangi je, itu yang boleh datang
Kalau jejauh tak dapek la den haha
Kononnya nak setting reunion sekali tapi yang datang 2 orang je, Shidah ngan saya
Shidah pon tak sempat saya jumpe, dia balik awal...cheh!
Sempat le exsen ngan geng lain kat watsap, tunjuk gamba nih..muke selekeh gile kan..lantak le
Ok dah...nak tunggu lima setengah, nak tido sat..pastu baru pi amik kekanak skolah
"lu kasi wa rehat, nanti wa sengat" ahahahaha...
Mode: KL Gangster 2

2 comments:

  1. hahaha..ape mode KL gangster 2 plak ni..

    mmg cik mimie tak nampak tua..haha..

    ReplyDelete
  2. Amboi pjgnya citer dia. Kite pun lepak kt rumh je wiken hr tu. Husben kita keje sabtu ahd.

    ReplyDelete