About

Wednesday, October 23, 2013

Hobi

‎Hobi bermusim
Lama dah kumpul, sebelum ni lekat kat fridge
Tapi anak-anak saya ganas 
Tiap kali bukak fridge misti ada je satu yang jatuh
Ada je yang pecah
Patu piya pon suke amik buat main
Especially yang patung-patung comel tu
Last-last saya beli magnetik bod ni
Bod ni saya beli kat Ikea, RM49.00 sekeping (motip bagitahu? kikiki)
Maka selamat koleksi saya sume ni
Ada yang saya beli sendiri
Ada yang orang bagi
Ada jugak yang tuka suke sama suke ngan mak or makcik
Tapi saya punya sikit jek compared ngan mak dan makcik-makcik saya
Kalau korang jalan-jalan beli kan saya sebeniye FM tauu 
Tak malu mintak kann hihi

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

9 comments:

  1. wahhh...byknya FM dia..
    nanti lenkali kita kasik ek..

    ReplyDelete
  2. Kite punye koleksi pun x byk cik mimi oiii. Letak board camtu satu idea yang menarik la. Fm pun x jatuh berderai kan..

    Cik mimi, link adik putera rafael tu ada yg boleh bukak. Tidak pun boleh baca kat fb kite je.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya koleksi fm dak eiza..nk satu...yg rare pnya..hehe...

    Saya dah post entry yg tnjuk puff terkoyak tu..hehe..skali dgn resipi..sila2 snggah ya :D

    ReplyDelete
  4. samalah dengan saya..kalau bukak fridge je mesti ada FM yang jatuh..tension kalau ada yang pecah..huhu

    ReplyDelete
  5. @mama_ka0ri
    lama dh kumpul tu
    kite pon nk kasik awak
    tgu tawww

    ReplyDelete
  6. @ibulala
    itu la..sayang kan bile pecah
    lagipon fridge kite kecik tak muat nk pelekat sume

    ReplyDelete
  7. @adrianna
    nk yg rare?
    emmm yg cemana tu ek, x pe nt akk try pilih satu kasik awak

    ReplyDelete
  8. @liza
    kena beli megnetik bod camni la
    selamat sume
    :)

    ReplyDelete
  9. wah banyaknya FM... best

    ReplyDelete