About

Monday, January 20, 2014

Ponteng Sekolah

Salam semua
Ni ari ada budak ponteng sekolah
Dia demam dari jumaat tu ari lagi,ni pon masih ada sisa-sisa demam, batuk ngan selsema lagi
Terpaksa la mama hangkut pi opis, tak kan awal-awal taon nak coti kann..sayang hihi
Lagipun minggu ni bos mama dia takdak, out station
Sebelum nih, dia pon dah pesan, kalau emergency boleh je nak bawak anak pi opis
Piya pon tak de le nakal sangat, duduk dendiam layan video kartun, conteng-conteng kertas
Perasan tak new look dia tu, boy cut! 
Ni papa dia punya keje...banyak kali dia terai nak potong gambut piya
Tapi mama ada, so tak dapat lah
Jumaat tu ari mama keje, dia dendiam bawak piya pi gunting gambut
Hadoii...frust mama! Baru nak me'lady' like kan piya
Senang jaga kata papa dia..
Nasib menten comel hihi...

6 comments:

  1. Aah mmg comey pun. Kite kecik kecik dulu sll boycut je. Rimas rmbut pjg. Smpi skrg x prnh simpan rmbt pnjg. Pening

    ReplyDelete
  2. Aah mmg comey pun. Kite kecik kecik dulu sll boycut je. Rimas rmbut pjg. Smpi skrg x prnh simpan rmbt pnjg. Pening

    ReplyDelete
  3. hihi..macam rambut aleesya..baru potong semalam..

    ReplyDelete
  4. @ibulala
    rambut pendek nmpk kemas kann
    esp budak2

    ReplyDelete
  5. @mama_ka0ri
    oh heh..leh geng ngan piya la kak aleesya :))

    ReplyDelete
  6. ha'ahla...igtkn sang boboy comel mane td :)

    ReplyDelete