About

Thursday, September 18, 2014

Makan Kek Lagi

Salam, minggu ni asek ber'kek je la yek. Besday kate kann hihi. Mujur le kita ni memang penggemar kek. Ini seprais dari ofismate. Suke taw wat seprais camgini ecehhh...thanks korang. Terharu akak! Untuk ke-last kali celebrate besday pangkal 3. Tuo dah mokcik nih. Sape yang berdekatan meh le singgah makan kek. Ewahh :P

11 comments:

  1. kenapa harini mcm ramai post pasal kek ni.hehehe.sedihnya tgk kek time2 diet ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali cubit jek sikit rara, buat rase2
      tp masaklahnye kite kalau mkn takde nye cubit2 kann..dua tiga slice gak kikiki

      Delete
  2. yeke 39?cam tak caya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mar dah 39..tak tipuu :)

      Delete
  3. berturut hari makan kek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah kak...takpe le minggu ni jekk pon

      Delete
  4. pangkal 3 tu tak tahan kak mimi.... hahahah

    ReplyDelete
  5. Tahun depan dah 4 series kan. Hu hu hu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu la cik ana, awak muda lagiii..

      Delete
  6. eh, awak!! tinggal setahun je lagi nak tinggalkan 30 an ni..huhu..

    mcm sedap jer kek..

    ReplyDelete