About

Friday, September 19, 2014

Menikmati

Salam, penah makan pisang goreng di saluti cheese?? Ke saya jek yang ketinggaan hihi
Perghhh memang yummey. Area Bangi leh dapat kat restoren kelisa dekat-dekat ngan kopitiam bangi. Dia bukak gerai kecik jek kat lorong. Minggu ni memang aktiviti menternak lemak jek ler. Arini pulak encik bos tetibe belanja cheese tart. Haduiii lemak kuase tige ekekeke. Pasni kena gajin ler wat sit up. Perot dah boroi :P

#pisangcheesejakarta
#sodap
#promote
#katblogponnakhashtag

hahahaha..poyo!

15 comments:

  1. saya tak rajin buat sit up..kengkonon mode redho walaupun 'boroi' tapi bila selak perot, nangesss..huhu
    itu pisang goreng cheese ke? mengancam jiwa betul! (saya lom prnh cuba)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekdg kita redho gakkk ekekeke
      rasa dia ok la, cuma jgn mkn byk muakk

      Delete
  2. Kat sini x de grg pisang cis ari ni sbb hujan lebat. Hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk ikut cuaca pulak yekk

      Delete
  3. Cik mimi makan cis byk mana pun x de effect pun. Makan la selagi boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga jugak makan cik ana...bukan nk cantek tp utk ari tua hihi

      Delete
  4. Centado2:30 PM

    comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk pisang goreng pon comel ke kikiki

      Delete
  5. mmg tgh pemes pisang cheese nie...lieya ni gigih beli pisang tandung nak buat hehhehe...kat kedai bangi tak try lagi...nanti sesat2 boleh laa singgah beli ....ade tahap kene q tak....bab2 nak q ni malas ni eekekkeekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ptg ok lg lieya
      mlm2 kabonye ber Q gakkk

      Delete
  6. pernah makan. makan masih panas lagi sedap..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kak mimi sedap ke? hihihi
      gurau jek..mmg sedap pisang tu mayang :)

      Delete
  8. kita tak suka cheese la..hihi...

    ReplyDelete