About

Saturday, April 21, 2012

Hari ini adalah 'nice'


Salam ari sabtu...sob sob sob =(

Ye btol..arini adalah kerja. Sabtu lepas cuti, sabtu ni keja, sabtu depan cuti..hahaha. Gilo!

Hari ini adalah nice pasalnya kena kerja lah! Pastu yang datang pon berapa kerat je. Memang nice sangat la kan. Betollah orang kata (tak tau la sapa) kerja di hari sabtu memang langsung tak produktif. Dah la datang lambat..opss siapakah? Kerja pon ala-ala lagu dondang sayang. Memang selow melow. Office attire pon mostly dress down. Apakah? Makna lain sempoi..selekeh. Kerja pon separuh ari je kan..sape le yang nak gajin. Tu kalau incik bos tak mai la. Kalau dia ada emmm ikot keadaan cuaca incik bos lah. Hehehe peace boss ^_^v

Dan macam biasa dak piya tomot duk ngan apapa dia. Kakak-kakak sekolah arini, kem solat bistari. Makanya rilek la sket papa. Takat tengok2 kan dak piya ngan abang hadif.

Baiklah sudah cukup! Kerjaan dong. Daaaa :)


Dak piya berangan nak ikot mama. Sorry cayang...ikot apapa yek ^_^

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

  1. bowinkknya hari sabtu pn kena keje kan.. sian piya xleh nak ajak jalan-jalan..^_^

    ReplyDelete
  2. slmt berkerje....hehhe...happy2 keje tau!

    ReplyDelete
  3. #iizza#
    Memang sikit boring la tapi no choice kann :)
    Tak pe lepas keja mama buleh lagi bawak piya jalan-jalan naik basikal hehehe

    ReplyDelete
  4. #ibuhani#
    Tq ibuhani..memang sedang meng'happy'kan diri le nih..
    :)

    ReplyDelete