About

Wednesday, April 04, 2012

Back to basic



Korang ada ke?

Haha sangat berlagak! Terasa klasik kan. Ok sekarang adalah masa berdiet karbo ataupon atkin diet.


Sila semak laman web ini : www.atkins.com

Tahu diet karbo tu cane? Senang je elak dari makan makanan yang berkarbohidrat le. Contoh paling utama nasi, roti, kentang. Tapi yang berdiet itu bukan saya semestinya. Mustahil la saya pulak. Oleh kerana passion dia (EncikSuami) kearah menguruskan badan meningkat ke level 100 degree maka terbeli lah kami dapor arang itu. Kengkonon le. Si dapor pon telah mula berkhidmat, adalah 4-5 kali kot. Tu pon hanya di hujung minggu aje. Ari-ari biasa tak boleh. Memalam berasap satu taman. Sila hormati jiran eyh :)
Setakat arini sume under control, tapi result dari pendietan ini masih belum menampakkan perubahan yang ketara. Kita tunggu aje lah dengan penuh kesabaran dan saya? Tentunya menyapot 200 peratus =)

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. rumah mak mertua ada..hehe..
    buat ikan bakar sedap nih..:)

    ReplyDelete