About

Tuesday, December 17, 2013

Buku Merah

Salam...malas betul nak keje dah.
Alasan tangan sengal kena amik darah buleh pakai takk hahaha..mengado!
Kali ni kita pilih tempat yang sama dengan Piya dulu. Senang dah ade rekod dan dah kenal doktor sana. So far services derang sangat memuaskan hati kecuali tang masa menunggu je. Tang ni tak improve-improve dari dulu. Memang lama sungguh kena tunggu turn. Ntah apesal pon tak tahu. Doktor ada 3, misi pon gamai. Pasal ni jugak asben saya selalu buat alasan tak mau teman. Buang masa lama kata dia. Saje kann...tapi kite ok jek. Dah biase dah pi cek up lone ranger. 
Macam arini, saya sampai awal, lapan sengah dah terpacak sana. Kemain lagi, terpacak tu hihi. Dapat la no 4 tapi turn saya dekat pukul sepuluh sengah. Sengal duduk lelama sana. Keje memerhati gelagat orang jek tapi syok! Memacam kerenah. Gitu gini dekat kul sebelas lebih gak abis...itu yang malas je nak sambung keje. Disebabkan coti berbaya dah abih, kena la mai opis jugak. Sampai opis tak keje pon, layan borak ngan ecah sampai lunch break. Pastu balik umah tengok kanak-kanak tiga orang tu. Derang dah balik sini wiken tu ari.
Ohh check up kite.....Alhamdulillah sumenya ok, baby pon sihat, berat dah dekat setengah kelo. Mama dia lagi la sihat, tambah berkelo-kelo. Detail-detail, sape terror buleh bace apa yang doktor conteng tu haha...

Sent from my BlackBerry 10 smartphone

5 comments:

  1. ececece...seronok check up ek..

    moga baby membesar ngan jayanya..:)

    ReplyDelete
  2. Rindunye kat buku merah ni.

    ReplyDelete
  3. kerawit nya tulisan doc.haha!

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaaaaaaaa lieya jeles ni tgk eiza ade buku pink hahahaah..nak jugakkkk hahahaaha....in sha Allah lieya tgu hujung tahun depan la start preggy...nak anak 2015 kekdahnye...kirenye tu laa penutup kedai heheheeh

    lieya checkup kat annur bangi, pun same gak lambatnye ...tapi nak buat camne, nak bersalin ngan dr khamsiah so bertabah la laaa hehheeheh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..moga akan n baby terus shat...dh scan ye,kak?

    ReplyDelete