About

Tuesday, December 10, 2013

Ku Di Sini Kau Di Sana

Salammm semorangggg...
Lately ni, saya cam rase kehilangan, kerinduann dan kesunyiannn..hamboii kemain kan hihihi.
Alahh...anak-anak kite kan duk kat umah nenek derang, itu la yang mama derang sentimental jekkk...Padahal baru jek seminggu berjauhan. Rase cam lama nauu. Yelah, dah biase riuh rendah ni tetibe sunyi sepi jek umah. Mujur ada piya teman mama. Nenek janji nak anta mereka wiken nih. Tak saba..tak saba....Makanya secara otomatik mood mama derang nak update pon tak mari, cite cuti-cuti kat Kuantan pon duk simpan dalam draft lagi.

Setiap ketika waktu yang terluang, wajahmu terbayang.....

6 comments:

  1. waktu ada depan mata asyik nak bebel2 je kan...bila dah takde depan mata mula rindu..hahaha..

    ReplyDelete
  2. cuti2 sekolah ni mmg ramai pos anak kat kg kan...lieya pun plan nak pos gak ari tu tapi si mia mija plak ade kem....so tak jadi laaa....

    mau tak rindukan..selalu umah kecoh dgn gelak n gadoh dieorg...ni tetibe sunyi je umah....

    ReplyDelete
  3. syok nya bercuti bersama keluarga... http://upsidesdown.blogspot.com --- ada masa singgah lah yaa

    ReplyDelete
  4. @mama kaori
    ye ye betolll sangat...rase penat mulut diam jekkk hahaha

    ReplyDelete
  5. @lieya
    itu la pasal nye..tak tinggal kang asek mintak2, bile tgl mama yg sunyi..haii

    ReplyDelete
  6. @naniey
    cuti skolah kann..gi le jenjalan. mama pon dpt rehat gakk hihi

    ReplyDelete