About

Thursday, July 24, 2014

Raya Raya


‎Salam, huii lama kita tinggalkan blog. Apa nak buat, terpaksa korbankan masa memblog sementara, demi nak bercuti panjang raya nih. Ini pon cuik-cuik masa, taip laju-laju. Esok dah setat coti, kang tak sempat lak nak wish raya-raya kat kengkawan blog kann ^_^

Semput kite 2-3 hari ni. Rasa macam tak cukup je keja 8 jam sari tu, sume nak buat. Tak menang tangan. Ekonten katanya..memang bizi le taim-taim ni kan. Nak balik lewat memang tak la. Kang nangih lak baby Syaqir. Cane persiapan raya korang? Saya takde apa sangat pon, layankan budak-budak jek. Ye la raya-raya ni budak-budak le yang happy kan, kita mak pak besa-besa jek. Kalau di ikut hati, macam sedih je nak beraya. Mana taknye, bumi gaza masih meletop sana sini, misteri kehilangan MH370 tak selesai lagi, kita diduga pula dengan nahas MH17. Allahuakbar..memang tak terkata. Semoga Allah ampunkan kita semua, lindungi kita dari segala musibah dan marilah sesama kita amik ikhtibar atas apa yang berlaku. Hasbunallahwani'mal wakeel.

Taon ni kami beraya bertujuh, so gambau tak leh le recycle tepek taon lepas punye. Tunggu raya kita update lain na, latest family pikcarrr hahaha. Akhirkata, Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, mohon maaf atas kekasaran bahasa..kosong kosong yek. Save journey and take care...

5 comments:

  1. Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    Makan ketupat rendang tu ingat2 le kite heheheeheh

    ReplyDelete
  2. Akhirnya...update jugak blog kawan kita nan sorang ni...Selamat hari raya...maaf zahir batin...sorry kad raya baru jer anto...terlampau busy ngan sakit gigi sampai terlupa kata nk anta kad raya...dlm tu ada duit raya sikit utk baby syaqir...lupa nk mention lam kad..satgi berebut ngan piya plak...haha...maaf kalau ada salah silap sepanjang kita kenal...

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri kak..maaf zahir batin.take care raya nanti...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya. Maaf zahir batin. Hati hati di jalan raya.

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri. hee maaf zahir batin.

    ReplyDelete