About

Sunday, August 26, 2012

Magik Magika

Alahai..abis dah coti ek. Terasa cam magik plak kan. Kan best kalau bole buat magik tambah cuti..kalau la bolehkan! Baju sebeban tak berlipat, nak gosok lagi. Cuti-cuti memang syok tapi balik dari cuti tu yang tak brape best. Seminggu tinggal umah dah macam hape dah. Kat luar dengan daun-daun kering, dalam plak habuk. Fuh..sempot mak. Kalau la ada kuase magik kan senang. Kelip-kelip mata je siap.

Sebenarnya saya cite pasal magik-magik ni sebab tu ari taim raya asek le tengok cite magika. Memule kat tb3 pastu kat astero plak. Semalam pagi pon ada ulang lagi. Dan tetibe saya tersuke plak cite ngarot tu."Kau buat kusenyum tertawa dengan gurau senda manja, andainya kembali bersedih sudilah memberiku Senyummu lagi" ehh hahaha

Ok lah nanti sesenang saya update lagi. Sekarang mau kumpul tenaga nak menggosok baju plak. Tenaga pagi tadi dah abis kemas umah. Jempotlah datang umah saya, saya takdenya buat open-open house. Eberidey open. Tapi korang jangan nak seperais kan saya. Nak mai kena inpom dulu. Takot-takot korang pulak yang seperais kang tengok umah saya. Adlise bagi le saya buat magik dulu kikiki

Ini versi umah yang dah di tacap :P


Tunjuk satu gambau ghaye saya, taim ni dah nak balik bangi dah.

4 comments:

  1. cantik, kemas dan selesa..:)

    langsir tu sama la ngan citarasa sy..sy tiap-tiap tahun xmoh design lain nk yg ada gelang camtu jugak..haha

    berseri-seri di pagi raya nampaknya ni..:)

    ReplyDelete
  2. kemasla sangat tu,
    umah saya selalunya sempat kemas dan bersih sepuluh menet jek :P

    langsir cani senang kan..tak yah sesusah cucuk pin

    yang ini pagi raya ke-6 dah, pasal tu muke bulat ekekeke

    ReplyDelete
  3. Yelah....k.ani suka gak sbb nmpk kemas!

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    hanya kawasan ni saje kemasnye kak
    lain-lain...disaster
    hahahaha

    ReplyDelete