About

Tuesday, August 14, 2012

Sudah Mahu Cuti

Cuti dari kerjaan yek. Bukan coti puasa. Hihihi
Setakat ari ini alhamdulillah, saya masih berjaya puasa penuh dan harap-harap dapat abiskan penuh jugak. Sedang berdoa banyak-banyak nih. Walaupon the biggest sign suda klua. Spotlite kat batang hidung. Cikbos pon siap perli, hang dah tua pon ada jerawat ka? Cis sungguh jahat tau. Malu ai. Ada mata pandang sudaaa la kann.

Tapi bab-bab ni memang susahlah nak jangka, cikbulan ken kam enitaim without word. Tak abih-abih without word, sebut pon jadi le, maklum le bulan puasa kena coti dari tengok mamat-mamat korea yang ensem tak hengat tu hik hik. Semalam puan bos dah enaun pasal coti ghaye. Huiii lamenya! Force leave plak tu. Tengkiu puan bos. Kena tolak annual leave pon tak pe le asal coti. Tak menyabar rasenya. Tak sabar nak coti melebihi raya sebenarnya. Dah malas kuase seratos nak keja.


Semalam jugak 1st taim bukak pose kat luar. Banyak kali jugak anak-anak duk ajak tapi malas. Memacam alasan mengelak. Gi sekali ngan staff KCSB without incikbos. Kite-kite aje. Meriahlah kan reramai. Nasib le bebudak opis tu ajak kalau tak, tak de le nak bukak pose kat lua. Ini malam rumah incik bos pulak tapi jemputan solo saje. Maka kena urut-urut cakau gimau kat cikpapa, pasal nak mintak tolong jage kekanak di ghumah wakakakaka


Walaupun berjaya mengurangkan 2 inci namun pipiku masih macam tertelan kuih pau. Tak pe le ada le terasa cam lisa suriani sikit kan. Ade hati nak sama ngan lisa yang gojes tu. Keh keh..perasan nak mamp##

2 comments:

  1. sy xde buka puasa kt luar pun tahun ni..beli kat luar selalu la..:)

    ReplyDelete
  2. saya beli ada le sekali due
    selebihnya masak sendiri
    maklumlah gajin
    hihihi
    tp sebenarnya tak tawu nak beli apa
    :)

    ReplyDelete