About

Wednesday, October 10, 2012

Edisi Khas | Wifi

Hari ni ari rabukan? Saje nak cek takot-takot lupa hihihi. Tapi saya memang jarang lupa pasal saya suke ari rabu. Ia tengah-tengah ari bekerje. Biasenye momentum keje pon dah stabil, keje lebih rilek dan tak de stress. Saya pon suke curik-curik update blog di hari rabu hihi. Tapi cite ari rabu tak de kaitan dengan tajuk entri saya. Saje intro kih kih

Kisah edisi khas biasenye cite pasal saya dan incik bos. Sabtu lepas, tetibe komputer dia tak leh connect to office unifi. Saya ni pon bukan geti sangat, selalunya try and error je. Tapi dah dia mintak tolongkan, nak tak nak gi le tengok-tengok kan. Tekan-tekan apa yang patot.

Incik bos : asben kamu kan terer computer, takkan kamu tak tau kot. Kalau tak tau dia kena kawen lain laaaa hahahaha
Cheh! Jahat tau dia, apa plak kaitannyakan. Ish ish ish..
Saya: alah dia pon tak tau audit, account n tax. Kire seri lahh kan
Incik bos : hahahaha..
Sesambil gelak-gelak tu, saya try la godek-godek pc die.
Saya: Cik cube tengok wifi card cik tu blink-blink tak. Pc cik ni tak detect wifi card.
Incik bos: Hang tengok la sendiri.
Saya pon betol-betolkan le sikit. Lepas tu tros ok.
Saya: Cik ni yang tak duk diam, langgar-langgar patot la tak dapat. 
Padahal dalam ati lege sangat pasal dah tau puncanya. Cuba tak berjaya konfem kena bahan lagi ngan cik bos. Ok tu je nak cite. Boleh sambung keje. Arini kidnap tab hadif sebab nak main-main instagram hihihi.


2 comments:

  1. hehhe.. apa pulak kaitan kawen lain.. sajaa nak ngusik awk.. hihii

    ReplyDelete
  2. hahaha
    kannn..saje la tu

    ReplyDelete