About

Wednesday, October 17, 2012

Room #B-2202


When.You.Have.Crazy.Friend.You.Have.Crazy.Times
Roomates terbaik saya- Blok Balqis Bilik No. 2202
Tahun 1994-1996
ITM dihatiku

Memang kami sangat gile-gile. Sangat happy go lucky, kuat gelak, kuat nangih. Kami series taim blaja je selebihnye huru hara. Suke nyakat, gegurau kasar dan ngutuk sesama sendiri tapi no heart feeling. Saya ngan Sue (free-hair tu) sekelas dari part 1 smpai 6. Kitaorang DBS. Kak sa (paling kiri) ngan Nani pon sekelas. Mereka DIA. Saya ngan Kak Sa (bukan kakak pon, saje dengki die) sekampung manakala Nani ngan Sue dari Johor cume lenlain daerah, Muo ngan Batu Pahat. Pandaikan kitaorang caik geng. Dan sampai sekarang pon kitaorang keep in touch dan tetap sengal lagi huru hara. Bile denga sore kat tepon pon boleh nangih dalam gelak kikiki. Cume la nih dah jarang jumpe, maklum le sume dah berkeluarge. Anak pon sesama gamai, antara 3-4 orang :-P

*Tetibe terjumpe gambau ni sesat dalam album, tak silap masa saya ngan Sue buat presentation Business Plan ETR (Keusahawanan) final sem*

DBS- Diploma in Business Studies
DIA- Diploma in Accountancy

No comments:

Post a Comment