About

Sunday, October 14, 2012

Misi Tiga Hari


Yezza *sambil mengeliat* hihihihi
Misi menamatkan pembacaan novel 'Untuk 3 Hari' selesai sudah. Takde le sampai 3 bulan kann. Sangat puas hati la jugak. Walaupun crite die lompat-lompat dan ending tak sekata untuk kesemua watak. Tergantung part cite Remy, Awie dan Ujie. Sekerat bintang je le bagi hik hik. Tak sesia saya berkurung kat umah wiken nih. Saya mula dari jumaat malam lagi, tapi sempat 2-3 muke surat je kot. Patu lena..semalam ngan arini le yang pulun. Nasib baik duk terbayang pelakun cite tu Rashidi Ishak kalau FA lagi cepat abih kot ahahahaha. AdamHawa dah selamat wiken lepas-lepas. Cume nak marathon drama die je tok dey lagi :-)

Ok...Pasni boleh le meluruskan pinggang, kuatkan kekude meng'iron' baju kanak-kanak dan bapak kanak-kanak. Bateri dah fully charge, lagi 2 jam boleh start. Aikk lagi dua jam pulak kann, bese le keje paling malas kena buat last-last. Nak tido dulu lah, kasik energy melimpah ruah ekekekeke.

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

2 comments: