About

Wednesday, June 20, 2012

Pilihan Tepat


Mengikut perancangan sabtu lepas, saya ada mini reunion dengan rerakan sekolah menengah. Tak ramai pon ada le 5-6 orang. Kitaorang plan nak jumpe kat Marriot Putrajaya. Tetibe ari senin sebelum tu, mak bagitau kazen saya, Dik N nak buat kenduri aqiqah Ameen plak. Aisey! Kena cancel reunion lah. Sebabnya saya memang selalu mengutamakan family event. 
So, jumaat malam kami dah balik Alor Gajah, kengkonon le nak nolong-nolong pape yang patot kan. Dan macam biasa piya menunjukkan bakat mengado-ngado tahap maksimum. Nak melokek jo, sesikit nangis. Huaaa tokanan sungguh mama ekau ni ha. Sume makcik duk tanye-tanye, napa ngan dak piya tu Za. Laju je nenek dia jawapkan, beso la anak bongsu uhukkk :-P
Abes kenduri teros balik Bangi sebabnya baju sekolah kekanak tak gosok lagi, kasut pon tak basuh jugak. Rumah pon dah macam setor Site Bangi hihihi. 
Malam tu SMS la Noormi tanye pasal reunion tu. Sekali gupenya derang cancel kan tros sebab ramai yang tetibe ada hal. Tak pe la may be next taim le plan bebetol. 

Moh tengok gamba majlis Ameen, sikit jo pon hik hik <3


Goodies bag Ameen. Tengok tu ibu Ameen salah tarikh, 26 Rejab daaa.


Dak Ameen, dan besar dah. Sangat debab..goramm!


Boyan Ameen


Kumpulan berzanji


Ibu ngan papa Ameen



2 comments:

  1. cantiknyer boyan ameen, deco sendrik ke ada upah org wat.. biasa le piya wat perangai entah2 nak dapat adik lagi kot .. hahahahahhah..

    ReplyDelete
  2. dak-eiza9:04 AM

    mayang,
    boyan tu tempah ler..sekarang kan memcam design ada
    hah!!! nak adik??
    tak de dah lahh..cukup cukup sudah
    hihihihihi

    ReplyDelete