About

Tuesday, June 26, 2012

Work, working, worker

Salam siaran kawan-kawan
Hari ini, piya mak dia jaga. Semalam dah slow talk mintak jasa baik jagakan piya pasal mama tak boleh coti lelama. Anchor la katakan..hak hak tuii
Tengok keadaan piya pon dah ok, semalam bukak bandage, luka nampak dah kering. Dia pon dah boleh jalan-jalan melasak macam biase tak padan dengan terjengket-jengket. Cume keadaan kesihatan mama pulak yang kurang stabil. Saya saspek ada tersalah makan pasal dari tengah ari semalam duk bersin-bersin. Tahap resdung yang luar biasa, sudahnya tekak perit dan selesema lahh. Aduiiyainya pun, nak tercabut urat perot. Tapi tak mengapalah, kan bersin tu lebih elok dari menguap. Time ni barulah tersedar betapa nikmatnya sihat. Saya ni memang selalu lupa. Apa la nak jadi!
Back tu cerita kerja, nak kata banyak sangat tu tak lah tapi ada. Sumenya diusik sikit-sikit. Baru nak buat ni, puan bos bagi keja lain. Sudahnya sume tak sesiap. Masalahnya dah tau keja tak siap, boleh pulak bersantai-santai update blog, jenjalan plak kat blog kengkawan kann. Tak abis-abis keja mencurik. Masuk keja kul lapan, 8.30 pon tak setat keja lagi. Apa kes? Konon, nak sedapkan ati kata nak amik mood la, carik inspirasi la kann hahaha *mata kat atas*.

Baiklah sudah la tu, jom minum kopi. Hahaha kopi lagi, ingat keja kann :-P

*Entri tiada gambau, keyakinan diri tak menyerlah nak letak gambau. Jerawat merata ekekekeke

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

2 comments:

  1. susah tul nk fokus ngan kerja kan..haha..

    ReplyDelete
  2. dak-eiza6:51 AM

    @iizza
    memang!
    kena buang banyak cas-cas negetif
    dan carik inspirasi
    hihi

    ReplyDelete