About

Sunday, November 25, 2012

Di Saat Aku Merinduimu

Saya tak penah rasa bosan di rumah, terutamanya wiken. Tapi minggu ini memang terasa amat. Macam pagi ni, sume keje dah bereh. Dah takde mende nak buat dah. Kagum kejap. Sebab utamanya adalah anak-anak besar yang tiga orang tu takde. Derang duk ngan mak saya sejak balik dari Terengganu tu ari. Rasa sunyi sangat umah nih. Tinggal piya sorang je. Aduii...Rindu sangat la! Walaupun ari-ari duk ber'whatapp' ngan alya. Nasib ada tepon, sat-sat sms, watup, antau gambau hahaha. Comel sungguh!


Dan pasal bosan jugak, semalam yang patotnya tak keje tapi saya volunteer gi. Tolong bukak ofis je pon, budak saya nak transfer barang dari site office. Incik bos pon ada appointement ngan supplier. Tetibe terasa macam pekerja cemerlang pulak *mata kat ateh* ahahaha. Happy wiken uols :-)

2 comments:

  1. mesti rindu dgn anak2 kt kg tu kan.....:((((

    ReplyDelete
  2. ye la kak
    tak biase jejauh
    :'(

    ReplyDelete