About

Thursday, November 29, 2012

Kami Buddies

Kami buddies, kami takkan terpisah. Konon! Hakikatnya, pabila tiba masa sume akan pegi kann tsk tsk tsk. Akan tiada la lagi orang yang akan cover saya, kak mimi takde kat bilik dia la, kak mimi klua, kak mimi miting padahal kak mimi-nya duk tercogok kat depan dia. Hahaha..dasar nipu. Pasni kenalah kak mimi awak ni blaja nyamar jadik orang lain, blaja ubah-ubah suare. Adoii..pening la ari-ari nak kena menjawap. Malas!!!

Untuk Nor, moga sukses di tempat baru. Blaja bende baru, jadi independent. Moga makin bertambah rezeki awak sekeluarga. Doakan kami di Kamuja nih yang tak kepastian le bertahan selama mana. Mohon maaf atas segala kesilapan. All the best!
Menu pilihan; Ayam penyet Wang Solo, Air Soda Gembira
Huda dan Nasir buddy terhebat!
Kepoh sungguh budak tu...
Aksi terlampau kiki

2 comments:

  1. patah tumbuh hilang berganti...walau x serupa, walau x sama tp kami buddies, Y.Y

    terima kasih kak selama 3thn ni tunjuk ajar & byk tolong saye, jarak memisahkan tp kita tetap buddies.. saya doakan semoga akak & semua staff kamuja sukses selalu & kamuja lebih baik dimasa mendatang..

    tiada kata dapat ku ucapkan, tiada suara dapat kuluahkan cuma kesedihan yg bertandang dihatiku berbuku seperti sabun buku... ha..ha..ha... xmo sedey2 yea (peace)

    ReplyDelete
  2. peace yaw!!
    x pe x pe
    ai redho dgn kepergiaanmu
    take care
    gud luck
    :)

    ReplyDelete