About

Monday, December 03, 2012

December Mood

Riang ria kami  ^_^

Mood di bulan December adalah sangat tak best. Always swing-swing lor. Sat ceria, sat sedih, sat kepala hangin aiyokkk. Kadar sensitiviti jiwa pon sangat melampau. Saya syak pasal terpaksa menempuh dateline yang merata tsk tsk tsk. Pulak tu kena handle sensorang....sadis! Kalau saya adakalanya hilang seketika, harap memahami kebizian saya yek.

Last week saya membizi pasal kazen saya kawen kat muar. Berkampung 2 ari kat sana. Nanti saya update k. Alamak! Cite terengganu pon x abes lagi kan.

#kepintubahagia 
Pengorbanan terbesar saya adalah untuk melihat sahabat yang saya sayang bahagia. Kita akan jadi sahabat baik sampai bila-bila. EH!!! hihihi


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

6 comments:

  1. Centado7:00 PM

    semalam Abag Fahrin Ahmad memang osem

    apatah lg berpasangan dengan awek lama saya

    ReplyDelete
  2. Trio hebatkann
    Awek lama? Perghh..
    Setiaku korbankan le cenggini
    Hihi

    ReplyDelete
  3. ecececehh..
    ibu ameen sedang mengetest Note II
    hebat hebat
    hihi

    ReplyDelete
  4. wahhhh.. pakwe lama saya.... kena reject aritu sbb ada skendel ngan scha...

    ReplyDelete
  5. hahaha
    nak jugakkkk tu
    tp bukan ke skendel ngan akak
    tu pasal mayang majok
    FA tu sebelah mate pon tak tingin
    nak kerling kite mayang...
    syok sendiri je le
    :P

    ReplyDelete