About

Thursday, December 27, 2012

Fantastic Hours

Ehem..ehem perasan tak templete blog dah bertukar. Wajah baru yang suwit kih kih. Suwit le sangat kann..saje saya plain-kan sume. Nak kurangkan semak kepala tapi cam membosankan sikit kan. Saya ni baru nak blaja tukar background dan kaler tapi tak pandai-pandai jugak lagi. Nak kena menuntut lagi dan lagi. Nanti free-free terai lagi lah. Kalau nanti dah berjaya kire saya dah pandai le sikit hihi. Kalau tak, cenggini je sampai saya jemu :-P

Ok back on track...
Kononnye taim lunch, nak tido le kan. Aktiviti wajib di hari bekerja hihi. Tetibe geng uum saya ngacau lak. Mule cam malas nak layan. Tapi asal nak lelap je, notification berdenting-denting. Amboii..sengaja sungguh nak menduga saya tau. Saya ni dah le pantang diajak berbual, laju je. Tros ligat le menaip-naip kat whatapp gerup tu. Hilang ngantok yang berkelo-kelo awalnye tu. Memang busuk la korang..Benci tau! Sudahnye, sesambil berborak bisu tu, mata dan telinga melayan drama korea pulak..To the Beautiful You hihi. Hero adalah sangat comel! Syhhh jangan bagitau incikbos saya tau. Tapi tak sempat abih satu episod pon. Ntah bile la nak sambung. Mujur dah penah tengok versi Jepun ngan Taiwan. So cite-nye dah tau cane tapi selalunye cite-cite yang cenggini versi korea lagi best.



Ohh cite pasal kawan-kawan, saya teringat plak lagu Najwa Latif, Sahabat. Sweet sangat lagu tu kan. 

For all my friend :-)

2 comments:

  1. suka jgk lagu najwa tu..dlm mknanyakmn? :)

    ReplyDelete
  2. kann
    simple but meaningful
    :)

    ReplyDelete