About

Saturday, December 08, 2012

SupperTime

Gara-gara tido banyak seharian ni, kan dah terkebil-kebil. Nak tengok tv kang mengganggu plak. Tapikan memang semenjak dua nih, tabiat tido saya tetibe sangat melampau. Ke sebab schedule saya telah bertukar dalam sebulan ni. Sebelom ni pon sama lah hihi. Asal cuti tido asal tido cuti haha sengal! Orang pening kepala tak cukup tido, saya pening sebab terlebih tido.

Eh..Sebenarnya saya nak share video piya miming lagu muara hati. Dah lama saya rekod. Comel sungguh! Walau tak jelas sangat apa yang disebutnya tu. Tah cemana la dia boleh sama terminat lagu ni. Eleh..Bebuat tanya pulak kan (",)

Ada background suara gelak ala-ala ponti Aisyah tu abaikan je yek. Video tu pon asek buffer jek, so terpaksa le piya tertunggu-tunggu nak miming hihi..

2 comments:

  1. ni mesti mak dia kaki tgk adam n hawalah ni.....hahaha..

    ReplyDelete