About

Saturday, December 15, 2012

Kepuasan Berganda

Phewww~
Sangatlah lapang dan kurang semak otak. Misi separuh ari sabtu saya sangat sukses. Pasal awal-awal dah set nak kosongkan tray in/out dan membersihkan segala sampah-sampah atas meja.
Proses penyepahan
Sejak assistant benti segalanya saya kena buat sorang. Pastu dengan keluar-keluar jadik despetch lagi, mana sempat nak buat taim ari-ari biase. Banyak sangat back log. Segabut!
Proses pembuangan
Selesai pembersihan
Tengok meja klear teros rasa puas sangat. Tapi tak kepastian le tahan selama mana kebersihan meja ini. Lagi satu puas pasal berjaya menyelesaikan bacaan Bidadari Salju setebal 1265 mukasurat, sepetang hari ni. Gile sungguh! Sanggup tak tido petang. Sebab tu asben saya bising kalau saya dah start pegang novel. Lupe segala. Cube buku lain selain novel, terhegeh-hegeh nak abis ngeh ngeh...

4 comments:

  1. rajinnya mengemas...salam kenal..jmputla follow kmbali :)

    ReplyDelete
  2. macam ni baru bagus, dah kemas... semangat sikit nak bekerja.. hihii

    ReplyDelete
  3. @QA
    salam
    tq singgah
    udah follow
    :)

    ReplyDelete
  4. @intan
    memang sangat bersemangat
    konon!
    hihi

    ReplyDelete