About

Monday, December 17, 2012

Missing Puzzle


Dua jiwa yang dah sebati
Tak semudah itu nak dileraikan

Tapi kalau benda tu memudaratkan
Sakitnya kita kena buang jugak
Kan...
#IstanbulAkuDatang

Haa ce teka dialog sape ni dan bile? Kalau korang dah tengok lah.
Kalau tak ingat maknenya korang tak menghayati le cite tu. Ecehhh...
Ikotkan takde le best sangat, simple je citenya.
Ok ok lah.
Saya suke sebab ada Lisa dan Beto.
Lisa comel dan Beto tu adalah kategori cool-cool gitu hihi.

Ni le keje saya sepetang Ahad. Dah la tak leh kemana-mana, cuaca dan jiwa sama sejok. Tetibe ngindu plak nak ber'sopping'an. Tengok tv, asek tuka-tuka canel. Sume pon tak kena. Gile bosan huaa~ Suddenly I felt like missing the piece of puzzle. And my best solution adalah TIDO hahaha.

No comments:

Post a Comment